На живо

7

Сингълът "Rodeo" на Blanka продължава да бележи успехи

Песента все още е в Топ 10 на най-бързо развиващите се песни в TikTok, с над 4000 създадени видеа на ден, където стигна и до номер 1

Публикувано на 13 Октомври 2023
Сингълът
Снимка: Орфей Мюзик

Blanka продължава да отбелязва забележителни успехи с новия си сингъл "Rodeo".

Песента все още е в Топ 10 на най-бързо развиващите се песни в TikTok, с над 4000 създадени видеа на ден, където стигна и до номер 1. "Rodeo" има високи постижения в дигиталните платформи, общо 3 милиона стриймвания, 25 милиона гледания в TikTok, 1 милион гледания в Youtube. Blanka може да се похвали с премиери по радиостанциите във впечатляващите 17 държави, песента се включва в различни официални плейлисти на Spotify в над 120 държави, в плейлисти на Topsify на 14 държави, както и в плейлистите на Apple Music на 5 държави. Парчето все още присъства в 111 плейлисти на Spotify с общо 3 милиона последователи. Топ стриймниг държави са: Полша, Германия, Финландия, САЩ, Норвегия, Великобритания, Индия, Китай, Чехия, Нидерландия.  

"Rodeo" в момента има 1300 ротации от пускането си на музикалния пазар с видима аудитория от 40 милиона. Има завъртания в 20 държави, включително в Полша, Великобритания, Германия, Финландия, Нидерландия.

В последно време Blanka е заета с популяризиране на последната си песен в радиостанции, дигитални платформи, телевизионни участия и направи първото си представяне на стадион - изпълнение на събитието Roztańczony Narodowy на стадион Варшава. Също така се представи в телевизионно интервю в TVN Style – най-голямата лайфстайл станция в Полша. Blanka участва на парти събитие на Release House – за инфлуенсъри и журналисти, които присъстваха и участваха в танци и караоке сесии с нея. Също така имаше интервю в радио ZET, което е втората по големина радиостанция в Полша. Направи посещение в Spotify Италия и музикална сесия в Милано. Участва в детско парти на конкурса за песен на Евровизия, както и направи изпълнение по националната телевизия на Полша. 

На Blanka ѝ предстоят участия в парти на радио NRJ Финландия на 20 октомври, както и специално TikTok събитие във Варшава.

Ключови думи: