На живо

7

Blanka се завръща с нов трак

Една година след издаването на „Solo“, след огромния успех на участието на Blanka в Евровизия с тази песен и след издаването на летния хит „Boys Like Toys“, тя се завръща с нова, по-зряла песен

Публикувано на 25 Септември 2023
Blanka се завръща с нов трак
Снимка: WMG

Една година след издаването на „Solo“, след огромния успех на участието на Blanka в Евровизия с тази песен и след издаването на летния хит „Boys Like Toys“, тя се завръща с нова, по-зряла песен.

Новият сингъл "Rodeo" е песен, създадена по време на творческия лагер в Хелзинки (Финландия), където Blanka беше придружена от група талантливи продуценти и писатели (Matias Keskiruokanen, Neea River, Eirik Gjendomsjo).

„Rodeo“ е песен за това да се освободиш. Това е химн на абсолютната свобода. Може би някои от вас могат да се свържат с това, когато сте дали на някого толкова много шансове (твърде много), че просто сте останали без любов към тях, защото те ви разочароват всеки път. “Остави ме на мира, приключих с теб” - това, което казвам тук е, че вече не вярвам на всичките ти лъжи, очевидно ти не си единственият и нищо чудно, че моята майка никога не те е харесвала истински. Сега се махни от пътя ми, искам да отида да танцувам ден и нощ, защото сега се чувствам толкова по-добре, че те пуснах да си отидеш и се освободих. – казва Blanka.

Снимка: WMG

Blanka е суперзвезда в музикалната индустрия, известна с изключителния си талант и завладяващи изпълнения. Тя започва кариерата си с невероятно изпълнение на песента си „Solo“ и участва в конкурса за песен на Евровизия 2023, завършвайки на 8-мо място в общото гласуване на публиката. Песента се превърна в хит в цяла Европа, печелейки 1 милион стриймвания на ден и постигайки #1 в множество страни. Той е платинено сертифициран в Полша и достига удивителното #56 в класацията за сингли в Обединеното кралство. Песента натрупа над 30 милиона стриймвания и 40 милиона гледания. Парчето достига върховете на класациите в над 30 страни.

“Rodeo" вече е налична и излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България

Ключови думи: