На живо

7

Blanka се завръща с нов летен хит

Лека като морски бриз, песента, готова за дансинга, е придружена от цветно, приятно видео

Публикувано на 06 Юли 2023
Blanka се завръща с нов летен хит
Снимка: Dagmara Szewczuk @dagsoon

Blanka се завръща с нов летен хит  „Boys Like Toys” . 

Лека като морски бриз, песента, готова за дансинга, е придружена от цветно, приятно видео.

"Познаваш ли онова чувство, когато половинката ти не се отнася с теб както трябва, така че трябва да се разделите? Знаеш, че е само въпрос на време да разбере, че никога не те е ценял. Той скоро иска да се върне и ще моли за прошка. И това е така ... Така че той "случайно" се появява там, където сте, изпраща тонове съобщения, следи всяка ваша стъпка и всичко това, докато най-добрите му приятели "харесват" вашите публикации в Инстаграм.

"Boys Like Toys" е химн за всички, преживели подобна ситуация. Които вече не са наивни. Няма да се подведат по същите стари трикове, лъжи и ходове на бившите. Сега ние поемаме контрола. Имаме всички карти. Лесно можем да предвидим ходовете на нашия бивш. Но той вече знае какво е загубил", поделя Blanka за песента. 

Снимка: Dagmara Szewczuk @dagsoon

След огромния успех на нейния хит на Евровизия „Solo”, парчето беше платинено сертифицирано в Полша, достигайки удивителното #56 в UK Singles Chart. Песента натрупа над 30 милиона стриймвания и 40 милиона гледания. Парчето достига върховете на класациите в над 30 страни. С изумителното си изпълнение на "Solo" на "Евровизия" Blankа зае 8-мо място в анкетата на публиката.

Песента „Boys Like Toys” излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

Ключови думи: