На живо

7

Bien и Ayra Starr с ново сътрудничество

Ремиксът на песента "My Baby", с участието на рапъра Franglish, вече е наличен във всички големи музикални платформи

Публикувано на 10 Юли 2023
Bien и Ayra Starr с ново сътрудничество
Снимка: WMG

Феновете на хитовата песен "My Baby" на Bien и Ayra Starr имат повод да се вълнуват.

Ремиксът на песента, с участието на невероятно талантливия рапър Franglish, вече е наличен във всички големи музикални платформи. Сингълът излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

„My Baby“ първоначално беше издаден през февруари 2023 г. като първото издание на Bien от предстоящия му албум и бързо се превърна във фаворит на феновете. Песента е красива смесица от афробийт и R&B, обединяваща двама от най-талантливите музиканти на Африка, смесващи техните уникални вокални стилове, за да създадат страстна, зареждаща любовна песен, която демонстрира химията им като артисти.

Franglish е изгряваща суперзвезда от френската хип-хоп сцена и внася своя уникален стил и енергия в ремикса. Неговият нежен ритъм и плавна игра на думи допълват вокалите на Bien и Ayra Starr, създавайки наистина незабравимо изживяване при слушане.

„Развълнувани сме, че Franglish се присъедини към нас в този ремикс“, каза Bien. "Неговият талант и креативност издигнаха песента на съвсем ново ниво". 

Ayra Starr повтори мнението на Bien, добавяйки: „Сътрудничеството с Franglish беше нещо, което наистина очаквах с нетърпение тази година. Той носи толкова много успех и ние нямаме търпение нашите фенове да чуят резултата“. 

Ключови думи: