На живо

7

Белослава и Веско Ешкенази са специалните гости на концерта на Графа във Варна

На 15 юли летния театър в морската ни столица ще стане домакин на третия концерт от акустичната поредица „Утре отново“

Публикувано на 05 Юли 2022
Белослава и Веско Ешкенази са специалните гости на концерта на Графа във Варна
Снимка: Монте мюзик

Музикално вълшебство и красиви споделени моменти обещава Влади Ампов - Графа на публиката на концерта му във Варна, като „щипка магия“ ще добавят специалните гости Белослава и Веско Ешкенази.

На 15 юли летния театър в морската ни столица ще стане домакин на третия концерт от акустичната поредица „Утре отново“, която вече омая публиката в Пловдив и Бургас.

Снимка: Монте мюзик

От Монте Мюзик добавят, че планират видеозапис на ексклузивното събитие, който да остави спомен за изключителните акустични версии на най-популярните песни на Графа. В концерта Влади Ампов разкрива още от себе си като артист, защото в голяма част от песните се наслаждаваме не само на въздействащия му глас, но и на изпълненията му на китара и пиано. Към него на сцената ще се присъединят музикантите Борислав Бояджиев – Борче, Венци Трифонов, Александър Обретенов и Мирослав Иванов.

През последните години Графа реализира два забележителни музикални дуета – „Ванилия“, с участието на виртуозния цигулар Веско Ешкенази и „Да“, с магнетичната Белослава. Това е поводът те да бъдат част от дългопланираното събитие във Варна.

Снимка: Монте мюзик

Само преди дни Влади Ампов разкри, че подготвят нова песен с Белослава, а премиерата ѝ пред публика ще се състои на концерта на 15 юли.

Снимка: Монте мюзик


Билети за концерта във Варна са налични в мрежата на Eventim и на касата на Фестивален и конгресен център – Варна.

Ключови думи: