На живо

7

Bella Poarch издава албум през август

„Dolls“ е първото цялостно произведение на Bella, след няколко изключително аплодирани сингли

Публикувано на 17 Юли 2022
Bella Poarch издава албум през август
Снимка: Marcelo Cantu

Bella Poarch ще издаде албум на 12-ти август чрез Warner Records/Орфей Мюзик.

Bella разкри заглавната песен „Dolls“, заедно с епично видео, напомнящо за вискобюджетен летен блокбъстър. Концептуализирана от самата Bella и режисирана от Andrew Donoho. "Dolls“ служи като продължение на чупещия рекорди платинен дебют на Bella – „Build a Bitch“. Видеото включва епизодични роли на много нейни приятели и сътрудници, включително Grimes, Bretman Rock, Dream, Valkyrae, Chloe Cherry, Ludwig, Madison Beer и др. „Dolls“ направи своята премиера в MTV Live, MTVU, MTV Biggest Pop и на билбордовете на Paramount Times Square, заедно със стрийминг на живо в YouTube, в партньорство с Cashapp, където Бела раздаде 100 000 долара! 

Снимка: Warner Music

„В "Dolls“ става въпрос за това да открием сила и увереност вътре в себе си“, казва Bella. „Това е продължение на моята песен „Build A Bitch“, но се откроява сама по себе си. Тя е нежна, но яростна, красива, но смъртоносна. Важно е да си помагаме един на друг, като същевременно не позволяваме на никого да ни кара да се чувствате слаби или незначителни“. 

Като дългогодишен музикант, Bella Poarch работи върху своето EP повече от година заедно с изпълнителя на Warner Records – Sub Urban – продуцент и неин колега, с когото често си сътрудничат. Революционният проект дава възможност на Bella да демонстрира големия си диапазон като артист и творец, като същевременно увеличава броя на заклетите ѝ фенове.

„Dolls“ е първото цялостно произведение на Bella, след няколко изключително аплодирани сингли. В началото на 2021 г. тя издаде дебютното си парче „Build a Bitch “ – след излизането му музикалният видеоклип към песента оглави глобалните и американските видео класации на YouTube, отбелязвайки най-успешния дебют за нов изпълнител, с над 400 милиона гледания до момента. Видеото стана първото в историяата на TikTok, което достигна 50 милиона харесвания. То е стриймвано повече от 885 милиона пъти до момента. Неговото продължение – „Inferno “ със Sub Urban, беше посрещнато с подобни похвали и се изкачи до Топ 5 във видео класациите на YouTube.

Bella Poarch е филипинско-американска певица и автор на песни, която е служила в армията като тийнейджър и бързо набра популярност, откакто проби в TikTok през 2020 г. С най-харесвания видеоклип на TikTok за всички времена, Бела е третият най-следван творец в платформата и е №1 азиатско-американски инфлуенсър в света – с повече от 90 милиона последователи.

Снимка: Warner Music

Bella наскоро беше включена в списъка на Gold House „A100“ за 2022 г., издигайки и инвестирайки в общността AAPI и нейното бъдеще. Освен това тя беше номинирана за награда “VMA” в категорията „Най-добри визуални ефекти“ и за „Нов изпълнител на 2021 г.“ на „People’s Choice Awards“. Bella спечели „Movie Award“ на MTV за 2022 година, както и наградата „Breakout Social Star“.

Ключови думи:
@