На живо

7

Bella Poarch и Sub Urban пуснаха хипнотизиращ нов сингъл

“INFERNO” направи дебюта си с кинематично официално видео

Публикувано на 17 Август 2021
Bella Poarch и Sub Urban пуснаха хипнотизиращ нов сингъл
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Като продължение на скорошната редица от разбиващи рекордите колаборации, най-новото и провокативно дуо в алтернативната поп музика, Bella Poarch и Sub Urban, пусна хипнотизиращия си нов сингъл  “INFERNO”, който у нас можете да слушате чрез Орфей Мюзик / Warner Records ТУК.

Предопределена да се превърне в поредния вайръл успех за двамата пробивни артисти, новата песен направи дебюта си с кинематично официално видео, съдържащо гост появи от вътрешния им кръг – Bretman Rock, Pokimane, Valkyrae, TommyInnit, Adin Ross и други.  

През последната година двойката намери невероятна химия помежду си, след като Sub Urban продуцира монументалния музикален дебют на  Bella, “Build a Bitch”, който разби рекордите за най-голям дебют НЯКОГА в YouTube, навлизайки в глобалната и американската YouTube класации на #1 с над 75 милиона гледания на видеото през първата седмица и повече от  270 милиона до момента. Bella държи титлата на третия най-следван TikTok акаунт в света с над 77M последователи, както и 485M тотални глобални стрийма в каталога си досега, привличайки от рано вниманието на VOGUE, NYLON, ELLE, Rolling Stone, Buzzfeed и Billboard сред много други. 

Идеалистът в алтернативния поп Sub Urban продължава след успеха на “Cirque” – с участието на Bella като главен персонаж в придружаващото видео – и “Freak” (feat. Rei Ami). С над 1 милиард тотални стрийма на свое име и #1 песен в Alt Radio с “Cradles”, Sub Urban се подготвя да навлезе в изцяло нов свят, добавяйки последните нотки към предстоящия си дебютен албум, продължение на мини албума от 2020 Thrill Seeker 

Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

ЗА BELLA PORCH

Безкрайно очарователна и непредвидима, Bella Poarch е истинска природна сила. Не само е третата най-голяма световна звезда в TikTok  (с над 77 милиона последователи), филипино-американката е морски ветеран, гейминг икона, обсебена от аниметата, певица през целия си живот и е процъфтяващ автор на песни, който е направил безброй домашни записи, базирани на неподправени емоционалн текстове и самоуки умения в свиренето на укулеле. Първоначално идваща от малка ферма във Филипините, Bella за първи път открива вокалните си дарби като малко момиче и започва да изпълнява музика, въпреки неодобрението на родителите й. Тя се записва във Военноморския флот на САЩ на 17 години, където с гордост служи, работейки с хеликоптери и джетове в Щатите и Япония, накрая оказвайки се на Хаваите след като договорът й приключва. Сега тя държи рекорда за най-много харесвания на видео в  TikTok – пост от август 2020, задминал 50 милиона харесвания – и през септември 2020 се мести в Лос Анджелис и започва срещи с мултиплатинени музикални продуценти и сега, с дебютния си сингъл “Build a Bitch”, продуциран от Sub Urban и още предстояща музика, Bella Poarch притежава собствена динамика и разнообразен стил от тъмен поп.  

ЗА SUB URBAN

Sub Urban не е комформист щом се стигне до чупене на бариери в алтернативната поп музика. 21-годишният изпълнител, автор на песни и продуцент, роден с името Daniel Maisonneuve, прекара последните няколко години в писане на пленителна и нереална музика като средство за справяне с особеностите на бурната възраст. Дори в най-любимите си песни той пее за тежни времена – пристрастеност, тревожност и самотното тегло на съществуването. Но след като приключи продължението на дебюта си от 2020, Thrill Seeker, той усъвършенства уменията си в свежа и особена комбинация. “Звученето ми се промени и израсна с мен през последната година и половина“, казва той, “но, да бъда честен, чувствам, че трябваше да направя това веднага след ‘Cradles’. Обаче, имайки предвид цялото това време, съм по-сигурен в звученето ми от всякога преди“. Първият хит на  Sub Urban,  “Cradles” от 2019, утъпка пътя за новото поколение алтернативни артисти. Поддържана от вирусно разпространение в TikTok и зашеметяващо музикално видео, песента разби #1 в американските радиостанции за алтернативна музика и оттогава събра близо 400 милиона гледания в YouTube. Въпреки че Thrill Seeker е основно с песни, писани преди  “Cradles”, той  въоръжи въображаемото създаване на светове на Maisonneuve; той само е започнал да мечтае за нови  неща. Дори с мрачната си аестетика, тази нова ера е заредена с мания за създаване – вълнуващата енергия от въвеждането на изцяло нов свят. 

Ключови думи: