На живо

7

Първа колаборация между Becky Hill и Sonny Fodera

В момента певицата е на турне в Австралия и Нова Зеландия, а през април ще изнесе и първите си самостоятелни концерти в Европа, които ще обхванат седем държави

Публикувано на 23 Януари 2024
Първа колаборация между Becky Hill и Sonny Fodera
Снимка: Анимато Мюзик/ Universal Music Group

Като двукратна носителка на наградата BRIT, 10 милиарда стрийма и 7 британски хита в Топ 10, Becky Hill продължава да постига успехи и с последните си сингли.

"Side Effects" с Lewis Thompson бе включен в плейлистата на Radio 1 по пътя си към първото място в ефира, а колаборацията ѝ с Chase & Status "Disconnect" достигна №6 в класацията на Обединеното кралство.

Сега Becky Hill засилва очакването за предстоящия си втори албум, представяйки новото парче “Never Be Alone“ с колегата си Sonny Fodera - новатор в денс музиката.

Снимка: Анимато Мюзик/ Universal Music Group

 

Роденият в Австралия и живеещ в Лондон изпълнител Sonny Fodera има талант да създава мощна хаус музика. Оригиналните му продукции и ремикси го превърнаха в любим сътрудник на световноизвестни артисти, сред които Tiesto, Diplo, MK и 21 Savage. Диджейските му сетове изпълват зали по целия свят и международни фестивали като Coachella, Tomorrowland, Glastonbury и EDC Vegas.

Изминалата година донесе на Becky две престижни музикални награди - BRIT за най-добър денс изпълнител (за втора поредна година) и Drum & Bass Arena статуетка за най-добър вокалист, както и сет на Glastonbury и лятна резиденция YOU/ME/US в Ибиса. Освен това тя даде старт на втората част на известния си подкаст The Art of Rave с гост Fatboy Slim. В момента певицата е на турне в Австралия и Нова Зеландия, а през април ще изнесе и първите си самостоятелни концерти в Европа, които ще обхванат седем държави.

Ключови думи: