На живо

7

Bebe Rexha разкри нов сингъл

„Chase It (Mmm Da Da Da)“ идва след издаването на изключително успешния ѝ трети студиен албум – „Bebe“

Публикувано на 17 Май 2024
Bebe Rexha разкри нов сингъл
Снимка: David Avalos

Bebe Rexha сподели новия си сингъл.

“Chase It (Mmm Da Da Da)” е продуциран от Chris Lake, Sammy Virji, Punctual и Marco Straus. 

Rexha за първи път представи песента миналия месец на Coachella, превземайки главната сцена с нейния слот в неделя вечер, като „Rolling Stone“ я нарече „сила, която не е за подценяване“. 

„Los Angeles Times“ също похвали изпълнението на Rexha на Coachella, заявявайки: „Във вечната борба да бъдеш главното поп момиче днес имаме нов шампион в лицето на Rexha – автор на песни с дългогодишен стаж, който винаги е бил толкова близо до пробив като артист. След нейния завладяващ майсторски сет на главната сцена, може да се каже, че този ден дойде“. Billboard добави: „...вечерното ѝ шоу на главната сцена доказа, че тя заслужава да бъде там, колкото и всеки друг. Rexha, която носеше тясно черно боди и ботуши, звучеше и изглеждаше като голямата поп звезда на сцената“.

„Chase It (Mmm Da Da Da)“ идва след издаването на изключително успешния ѝ трети студиен албум – „Bebe“, който излезе миналата година. Албумът беше пълен с хитове, включително разбиващия „I'm Good (Blue)“ с David Guetta, който стана четвъртият хит на Bebe, влязъл в топ 10 на „Billboard“, задържа се на първо място в радиостанциите с формат Dance в продължение на рекордните 53 седмици, спечели ѝ номинация за Grammy и събра зашеметяващите 2 милиарда стриймвания в световен мащаб. Rexha и Guetta се обединиха отново за забележителния трак от миналото лято – „One In A Million“, който им донесе номинация за Grammy на тазгодишните награди в новата категория за най-добър поп денс запис.

Преди това Bebe влезе в историята на класациите за сингли с феноменалния “Meant To Be” (с участието на Florida Georgia Line). Четирикратно платинената хитова песен прекара 50 последователни седмици на #1 в класацията за горещи кънтри песни на Billboard – рекорд за водеща изпълнителка. Парчето също така стана номер 1 в радиостанциите с формат Adult Top 40, нареди се # 2 в класациите „Hot 100“ и „Mainstream Top 40“, # 3 в „AC”, влезе в Топ 10 на „Dance/Mix Show Airplay“ и в Топ 30 на „Rhythmic“ , превръщайки се в един от най-редките в историята многоформатни кросоувър хитове. Песента има над 4 милиарда стриймвания, с радио аудитория над 3 милиарда, а видеоклипът (режисиран от Sophie Muller) е събрал над 1 милиард гледания.

Chase It (Mmm Da Da Da)“ дава на феновете представа за това какво да очакват от Bebe, докато тя поставя началото на нова ера, изпълнена с енергични, готови за дансинга хитове това лято. 

Ключови думи: