На живо

7

Bebe Rexha издава песен със Snoop Dogg

Заедно с парчето, което e с мечтателни диско ритми и зареждащ припев, пристига анимирано видео. За да отбележи изданието, Rexha пуска и Bebe’s Mothership Hot Box - интерактивно пространство, изпълнено с игри и специално представяне на нейния предстоящ албум Bebe, който ще излезе на 28 април

Публикувано на 26 Април 2023
Bebe Rexha издава песен със Snoop Dogg
Снимка: Орфей Мюзик

Mултиплатинената поп сензация Bebe Rexha издава сингъла „Satellite“ с участието на рап легендата Snoop Dogg.

Заедно с парчето, което e с мечтателни диско ритми и зареждащ припев, пристига анимирано видео. За да отбележи изданието, Rexha пуска и Bebe’s Mothership Hot Box - интерактивно пространство, изпълнено с игри и специално представяне на нейния предстоящ албум Bebe, който ще излезе на 28 април чрез Warner Records/Орфей Мюзик. 

Феновете ще могат да се потопят още повече във вселената на „Satellite“ с Hot Box Mothership на Bebe”. След като влязат в пространството TerraZero Intraverse, което предоставя изживяване с по-висока прецизност, което също е достъпно от мобилни устройства, посетителите могат да изследват ретро обстановката и да се потопят в новата музика на Rexha. Активирането е създадено от TerraZero с помощта на тяхната технология Intraverse - дебютът на технологията за TerraZero е първото използване на технологията за Warner и музикалната индустрия.

Снимка: Орфей Мюзик

След като направи дебюта си като търсен автор на песни (написа „The Monster“ на Eminem и Rihanna, наред с други хитове), Rexha започна да прави собствени хитове, включително мултиплатинено сътрудничество с G-Eazy „Me, Myself & I“ и клубната сензация „In The Name Of Love“, продуцирана от Martin Garrix. През 2017 г. тя спечели злато с „Meant To Be“, кънтри дует с Florida Georgia Line, който беше диамантено сертифициран (десеткратно платинен).

Тя спечели третата си номинация за Grammy тази година с „I’m Good (Blue)“, състезавайки се за най-добър танцов/електронен запис. Глобалния платинен хит наскоро спечели денс песен на годината на музикалните награди iHeart Radio Music Awards за 2023 г. и спечели наградата за най-добро сътрудничество на MTV EMA за 2023 г.

Сега, с неудържимия поп химн „Satellite“, както и предстоящия ѝ албум и лятно турне през 2023 г., успехът на Rexha е сигурен и тя е готова да превземе сцената.

Ключови думи: