На живо

7

Bang La Decks и ALMA обединиха усилия

Песента “The Forest” е създадена по време на ежегодния творчески лагер за писане на музика на звукозаписната компания на Claydee - Down2Earth, за който ALMA получава специална покана. Освен вокал, тя е и съавтор на парчето

Публикувано на 17 Юли 2022
Bang La Decks и ALMA обединиха усилия
Снимка: Вирджиния Рекърдс

Bang La Decks, познати като едни от най-добрите диджеи в Европа, се завръщат с нов проект, озаглавен “The Forest”. Сингълът, който е колаборация с ALMA, залага на яко EDM звучене с елементи на фолклор и излиза под шапката на митичния американски денс лейбъл Ultra Records. 

Песента е създадена по време на ежегодния творчески лагер за писане на музика на звукозаписната компания на Claydee - Down2Earth, за който ALMA получава специална покана. Освен вокал, тя е и съавтор на парчето.

Снимка: Вирджиния Рекърдс

Bang La Decks се появяват още през 2012 г. и оттогава многократно намират място в музикалните класации на редица европейски държави с хитове като “Kuedon”, “Utopia”, “Zouka” и “Aide”. Печелят и признание от световноизвестни диджеи като David Guetta, Avicii, Martin Garrix, Afrojack, R3hab. За най-голямо свое постижение дуото смята участието на техния трак “Utopia” във видеоиграта FIFA 2015, както и в седма част от екшън поредицата „Бързи и яростни“.

Ключови думи: