На живо

7

Back To School 2023 с eMAG

Публикувано на 01 Септември 2023
Back To School 2023 с eMAG
Снимка: eMAG

eMAG.bg е водеща шопинг дестинация, където бързо и лесно поръчваш това, от което имаш нужда по всяко време, където и да си.

Поръчката става бързо, лесно и удобно, само с няколко клика през мобилното приложение или сайта на платформата. Над 3 250 000 продукта от различни категории, предлагани от eMAG и Marketplace търговци, дават богат избор за всичко, от което се нуждаят децата в началото на новата учебна година – дрехи, обувки, раници, училищни пособия, мебели за детската стая, телефони, таблети, лаптопи, компютри, – както и необходимите на мама и татко уреди за дома, телевизори, продукти за ежедневието, модни и спортни артикули.

eMAG е отличен с наградата Best Buy за съотношение цена-качество в категорията „онлайн магазин” и това съвсем не е случайно. Тя се присъжда на база независимо проучване на пазара чрез анкета на 1200 души, проведено от международната сертификационна асоциация ICERTIAS, което взема предвид личния опит и мнение, удовлетворение и впечатления на клиентите, за да оцени връзката между цена и качество. Това отличие показва както доверието на потребителите в платформата за онлайн пазаруване, която вече над 10 години оперира на българския пазар, така и множеството предимства и добавена стойност, предоставяни на клиентите от поръчката до доставката.

В eMAG плащането на поръчките става сигурно и лесно, с множество опции, които да отговарят на различните нужди на семейните бюджети – плащане в момента на поръчка онлайн с карта, възможност за покупка на желаните продукти без притеснение на изплащане с eCREDIT или плащане с наложен платеж при получаване на пратката.

eMAG предоставя и множество опции за доставка, сред които да избираме – до вратата на дома, безплатно вземане на пратката от един от трите им шоурума в София и Пловдив, получаване на поръчката в офис на куриерска фирма или пощенски клон, когато ни е удобно. А над 3 милиона оферти на платформата са достъпни за доставка с еднаква такса до easybox, независимо дали са закупени от eMAG или от Marketplace търговец на платформата, участващ в програмата. С услугата доставка до easybox, можем да вземем или да върнем поръчка по всяко време на денонощието 24/7, в близост до дома или офиса. Тя е достъпна в цялата страна с над 240 easybox шкафчета.

Платформата на eMAG съчетава иновации и дигитализация, отговаряйки на най-актуалните потребителски тенденции - една дестинация за различни онлайн покупки, богат избор на продукти, удобно мобилно приложение, добри оферти, бързи и гъвкави опции за плащане и доставка, лесно връщане, добавена стойност. Така не само лесно можем да намерим желаните продукти от списъка ни за новата учебна година, но и да спестим време и пари за най-важното: време за семейство и приятели, за почивка и забавление.
С eMAG „Търсенето никога не спира“, a любопитството е движещата сила, която ни тласка напред, дава ни смелост да изследваме нови възможности и нови светове, да се стремим да подобряваме живота си, да търсим малките неща, които ни носят радост. Затова eMAG приканва малки и големи да не спират да подхранват своето любопитство, да не спират да търсят това, което им носи радост, защото бъдещето е в наши ръце.

 

Ключови думи:
@