На живо

7

Б.Т.Р. с втори концерт в зала 1 на НДК и нов сингъл

Групата ще завърши турнето си „30 години Б.Т.Р.“ с две поредни дати в София – 20 и 21 ноември

Публикувано на 17 Октомври 2024
5 снимки

Б.Т.Р. обявиха втори концерт в зала 1 на НДК на 21 ноември, след големия интерес към първия – на 20 ноември, и разпродаването на билетите месец по-рано.

Двете поредни музикални събития ще отбележат финала на турнето "30 години Б.Т.Р.", с което бандата празнува три десетилетия на сцената. 

Снимка: PesenBG

След като Б.Т.Р. зарадваха хилядите си фенове с поредица концерти в страната през лятото, в София двете дати ще бъдат кулминацията и на тази успешна музикална година. В сетлиста са включени песни от целия музикален път на Б.Т.Р., а на сцената ще се присъединят и Добромир Поликов китара и Ясен Велчев клавири. Бандата е подготвила и специална изненада – първи концертен албум с името „30 години Б.Т.Р.“ от съвместния им концерт от 2023 г. със симфоничния оркестър на МДТ „Константин Кисимов“ Велико Търново под диригентската палка на маестро Георги Патриков. 

Снимка: PesenBG

За да подгрее предстоящите концерти, групата постави 8-ото парче в „Пъзела“-а със сингъла „Анасонови дни“ в изпълнение на Б.Т.Р. и Александър Филчев-Санеца - неофициалният член на групата от близо 30 години. Музиката на песента е на Славчо Николов, текстът е на барабаниста на бандата Илиян Диков, аранжиментът е на Б.Т.Р. Видеото, с режисьор Боян Карамфилов ни връща към лятото с много чувство за хумор и настроение. 

БИЛЕТИ за концерта на Б.Т.Р. в зала 1 на НДК на 21 ноември тук

Ключови думи: