На живо

7

Б.Т.Р. с нов сингъл и концерт през ноември

След успеха на „Не за мен“ с Кирил Маричков и Валди Тотев от „Щурците“ и „Вяра“ с „Ахат“, бандата представя „Там където“ с участието на Иван Лечев

Публикувано на 28 Септември 2023
Б.Т.Р. с нов сингъл и концерт през ноември
Снимка: PesenBG

„Там където“ е пореден съвместен сингъл на Б.Т.Р. с участието на популярни имена от българската рок сцена.

След успеха на „Не за мен“ с Кирил Маричков и Валди Тотев от „Щурците“ и „Вяра“ с „Ахат“, бандата представя „Там където“ с участието на Иван Лечев.

Автор на музиката и текста е Славчо Николов. Видеоклипът е заснет по негова идея и реализиран със съдействието на фондация „Звезди под звездите“ и община Тутракан. Режисьор и оператор на клипа е Бисер Овчаров - Барни. 

Снимка: PesenBG

Видеоклипът илюстрира онези искрени моменти от приятелството, които не са подвластни на времето. Снимките са реализирани в старото българско селище - с. Раювци и на Рибарската улица на гр. Тутракан.

Снимка: PesenBG

Освен с поредното 6-о парче в „Пъзел“-а с песента „Там където“, бандата ще зарадва феновете си и с много концерти.

На 13 октомври, в зала 1 на НДК е съвместният концерт на Б.Т.Р. със симфоничния оркестър на МДТ „Константин Кисимов“ Велико Търново, под диригентската палка на Георги Патриков, на който за първи път, почитателите на Б.Т.Р. ще чуят песните от 30 годишната история на групата в нови аранжименти, адаптирани за рок група и симфоничен оркестър.

Снимка: PesenBG

Билетите за концерта бяха изкупени два месеца преди събитието. Момчетата благодариха с пост във ФБ страницата си на почитателите си и светкавично обявиха нова дата за самостоятелен концерт - 24 ноември, Sofia Live Club, който ще даде старт на предстоящото национално турне на бандата - „30 години Б.Т.Р.“.
Билети за концерта на 24 ноември- в мрежата на EVENTIM.

Б.Т.Р. feat. Иван Лечев
Там където
Музика и текст: Славчо Николов
Аранжимент: Б.Т.Р.
Продуцент: Б.Т.Р.

Ключови думи: