На живо

7

Aya Nakamura откри Vogue World Paris

След Ню Йорк и Лондон, изданието на Vogue World за 2024 г. обещава разкошно стилно и енергично забавление, замислено в сътрудничество с младежки атлетически академии в цяла Франция и вдъхновено от 100-годишната история на спорта и модата

Публикувано на 01 Юли 2024
Aya Nakamura откри Vogue World Paris
Снимка: Орфей Мюзик

Aya Nakamura представи незабравимо изпълнение на живо на песента си „Fly“ за откриването на Vogue World Paris, в една величествена изцяло френска феерия.

Стилизиранa и въведенa от самия дизайнер Jean-Paul Gaultier и придруженa от симфоничен оркестър, тя мина през емблематичния Place Vendôme на оркестрова версия на „Around the world“ на Daft Punk, докато музиката плавно преминаваше от „Gymnopédie“ на Erik Satie's към ‘Fly’,
нейната хитова и силна балада от 2020 г.

Снимка: Орфей Мюзик

След Ню Йорк и Лондон, изданието на Vogue World за 2024 г. обещава разкошно стилно и енергично забавление, замислено в сътрудничество с младежки атлетически академии в цяла Франция и вдъхновено от 100-годишната история на спорта и модата.

Снимка: Орфей Мюзик

Гледайте повторение на изпълнението на „Fly“ в официалния канал на Vogue (над 15 милиона абонати) и вече натрупа над 1 милион гледания в Twitter.    

От нейния дебют на „MET Gala“ в Ню Йорк с хита „Doggy“, адресиран до глобалния шум около Олимпиадата в Париж, платинения сингъл „Hypé“ с Ayra Starr и сътрудничество с испанската рап звезда Morad, Aya Nakamura официално се завръща с новия хит сингъл „42“.

Снимка: Орфей Мюзик

Чува се накратко в нейния портрет на Lancôme Ambassador „Aya Nakamura: Haut Niveau“, част от песента в topline в студиото бързо разпали феновете ѝ. 

Ключови думи: