На живо

7

Avril Lavigne представи нов трак

Високо енергичния трак “Bite Me” е съвместно продуциран от Barker, John Feldmann и Mod Sun

Публикувано на 11 Ноември 2021
Avril Lavigne представи нов трак
Снимка: Ryan McFadden

Мултиплатинената звезда Avril Lavigne пусна “Bite Me”, първата си нова музика след 2019, и дебютира в лейбъла на Travis Barker, DTA Records.  Изключителният трак у нас е наличен за слушане навсякъде чрез Орфей Мюзик / DTA Records / Elektra Records, а за да отпразнува издаването му, осем пъти номинирана за награда GRAMMY®, мултиплатинена певица, автор на песни, дизайнер и филантроп удовлетвори феновете с първото късно вечерно изпълнение на песента в The Late Late Show With James Corden по CBS. Основан от Barker, DTA Records оперира в съвместно партньорство с Elektra Music Group.

Посрещайки Avril в семейството на DTA Records, Barker казва& С Avril сме приятели от дълго време, но мисля, че съм неин фен от по-дълго. Тя е истинско лошо момиче и икона като изпълнител, автор на песни и присъствие. Влязохме в студиото по-рано тази година, забавлявахме се толкова много и разбрах, че искам да я попитам да се присъедини към екипа на DTA. Толкова съм ентусиазиран, че сега тя е част от лейбъла. Нямам търпение всички да изживеят невероятната музика, която е на път да пусне“.  

Avril допълва: “Винаги съм се възхищавала на Travis и работата муПървият път, когато работихме заедно, бе преди 15 години по албума ми ‘The Best Damn Thing’ и наистина се радвах да го гледам как се развива към продуцента, който е днес. Прекарахме много време в писане на песни и в работа по записа заедно, а подписването с лейбъла DTA бе като съвършения дом за мен и музиката ми. Travis разбира гледната ми точка като музикант, креативния ми процес като артист и целите ми в този етап от кариерата ми. Вълнувам се да пусна "Bite Me". Това е химн за осъзнаването на стойността ти, какво заслужаваш, и да не даваш втори шанс, когато не го заслужават“.  

Съпредседателите на Elektra Music Group, Mike Easterlin и Gregg Nadel коментираха: “Avril е изключителна супер звезда, чието влияние само расте с всяко поколение. Можете да усетите въздействието й в популярната музика и то продължава да се увеличава. Всичко се свежда до факта, че тя е изумителен автор на песни и динамичен изпълнител с неоспорим артистичен интегритет. Това се проявява в музиката й. Вълнуваме се да работим с  Travis, който съживява нейното виждане за нещата“.  

Готова да се бори както никога досега, високо енергичния трак “Bite Me” е съвместно продуциран от Barker, John Feldmann и Mod Sun. Официалното музикално видео – режисирано от Hannah Lux Davis –  е на финалните етапи от продукцията. Миналата седмица Avril сподели пост в TikTok, който загатна за подписването с DTA Records с неин клип с Travis в изпълнение на част от “Bite Me”, който събра над 10 милиона гледания и 1.5 милиона „харесвания“ само за няколко дни. Avril счупи интернет по-рано тази година с първото си щурмуване на платформата: в нейния вайръл “Sk8er Boi” пост участва не кой да е, а скейтборд легендата Hawk. Клипът впечатляващо достигна 33.9 милиона гледания и генерира 6.7 милиона „харесвания“.

Avril ще стартира световно турне през 2022, като датите се очаква да бъдат разкрити скоро. 

Източник: Станимира Михайлова / Орфей Мюзик  

Ключови думи: