На живо

7

Atazar събужда хитовия трак Believe на Lyrra за нов живот

Новата версия на песента дава потенциална заявка за фаворит в летните плейлисти на меломаните

Публикувано на 18 Юни 2021
Atazar събужда хитовия трак Believe на Lyrra за нов живот
Снимка: Fa&Mi Music / MonoShake Music

След зашеметяващия дебют, който Lyrra направи с песента "Believe" в края на 2020 г., днес Atazar събужда трака за нов живот с много летен и ритмичен ремикс, готов да влезе във всички клубове през централния вход. Песента излиза от лейбъла MonoShake, част от Fa&Mi Music.

Оригиналът на "Believe" направи своята премиера на 25 ноември 2020 г. и още в дебютната си седмица се качи в ТОП 40 на Shazam за България. В продължение на месеци оглавяваше редица радиокласации в страната, а цели два месеца беше в ТОП 10 на най-излъчваните песни в българския ефир. Талантът на Lyrra беше забелязан и отвъд Океана, и "Believe" беше селектирана в плейлистите на The Eagles Nest Radio.

Хомогенна и прецизно премерена смес между фолклор, хаус музика и модерно поп звучене, "Believe" очерта пътя, по който солистката на ансамбъл „Чинари“, третинка от трио „Булгарина“ и една от най-младите певици в уникалните „Мистерията на българските гласове“ е поела в соловата си кариера.

Atazar пък е един от най-интересните млади автори и ремиксатори в етно-хаус стила. Зад гърба си има вече няколко високооценени авторски тракове, сред които и хита "Armagan".

Ключови думи: