На живо

7

Ashnikko с две нови песни, показващи двете страни на една монета

Публикувано на 04 Октомври 2021
Ashnikko с две нови песни, показващи двете страни на една монета
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Ashnikko сподели най-новите си сингли.   

Две страни на една и съща монета, удивителните сингли ни отвеждат на пътуване в ума на Ashnikko. "Panic Attacks in Paradise" коментира твърдението, че не може да те боли ако изживяваш мечтите си, а "Maggots" е изпълнена с тревожност, поп агитаторката отказва да бъде победена и слага защитно облекло в подготовка за битка. За трака Ashnikko казва: “Panic Attacks in Paradise" и "Maggots" са писани, когато бях в наистина труден период. Неприятно място, когато миенето на зъби и ставането от леглото бяха малки победи. PAIP е коментар по това колко много дразнех себе си тогава. всичко беше наред. бях здрава и кариерата ми се развиваше добре. Бях в метафоричен „рай“, но уви, химията в мозъка ми имаше други планове. Болеше ме толкова много и не можех да направя нищо. Бях непоносима каша, толкова обсебена от собствената си болка. Тя ходеше след мен като бясно куче, хапещо всеки, който се доближеше до мен. там, където PAIP е мека и безнадеждна, Maggots е чист гняв. Направих защитен щит от електричество около себе си и предизвиквах всеки да го премине. Реших, че да бъда малко зла е по-лесен избор. Предпочитам да съм бясна кучка пред това да позволя на хората да се възползват от добрината ми. ще взема всеки паразит, пробил път в плътта ми, и ще го сплескам под ботушите си“.  

"Panic Attacks in Paradise" и "Maggots" следват добре приетата колаборация с Lady Gaga в чупещия рекорди ремикс албум Dawn of Chromatica, в който Ashnikko дава на Plastic Doll нов живот.   

По-късно тази година Ashnikko ще се впусне в британската част на заглавното си напълно разпроададено турне, с начало O2 Kentish Town в Лондон и ще проправи пътя си към Манчестър, Ирландия, с край в Глазгоу.

У нас можете да слушате синглите  “Panic Attacks in Paradise" и "Maggots"  чрез Орфей Мюзик / Parlophone Records ТУК.

Ключови думи: