На живо

7

Ariana Grande обяви нов албум

Звездата сподели датата на издаване и обложката на „Eternal Sunshine“ в Instagram

Публикувано на 18 Януари 2024
Ariana Grande обяви нов албум
Снимка: Getty Images

Само дни след излизането на сингъла „yes, and?”, на 17 януари Ariana Grande обяви своя седми албум „Eternal Sunshine, разкривайки датата на издаване и обложката на дългоочаквания проект в Instagram.

„eternal sunshine”, написа певицата в публикацията си, допълвайки, че от албума ни делят по-малко от два месеца: „3.8“.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Ariana Grande (@arianagrande)

В своето обявление 30-годишната поп изпълнителка включи и три снимки, първата от които е вече добре позната – снимка в едър план на лицето и червените устни на Grande, служеща още за обложка на сингъла „yes, and?”. Другите снимки изглеждат като алтернативни обложки – певицата потвърди, че албумът ще има няколко – и двете от които представят носителката на награди „Грами“, позираща в блуза тип babydoll и червени тюлени ръкавици.

8 март отбелязва края на многогодишното очакване на нов албум от Grande, чийто последен проект „Positions“ беше издаден през 2020. С изключение на няколко колаборации и преиздаването на дебютния си албум „Yours Truly“ по случай отбелязването на неговото десетилетие, поп звездата прекара последните няколко години, фокусирайки се върху ролята си в предстоящия филм „Wicked” и собствения си бизнес за красота.

 

Обработил: Нети Мечкарова

Ключови думи: