На живо

7

AQUA и Tiësto обединиха усилия

Датската група и диджеят представят първия в историята ремикс на емблематичния хит "Barbie Girl"

Публикувано на 12 Юни 2023
 AQUA и Tiësto обединиха усилия
Снимка: Virginia Records

Известната датска група AQUA и диджеят Tiësto се обединиха, за да представят първия в историята ремикс на емблематичния хит на денс поп групата - "Barbie Girl".

Новата версия на трака излиза в чест на новата ера на Барби и е вдъхновена от дъщерята на Tiësto. "Barbie Girl" достига #7 в Billboard Hot 100 през 1997 г., събрала е над 9 милиарда стрийма по целия свят и 1 милиард гледания на официалния клип в YouTube. Напоследък вниманието към парчето нарасна поради неговата 25-годишнина и излизането на трейлъра на предстоящия филм за Барби. Ремиксът на Tiësto несъмнено ще накара слушателите да се влюбят в песента отново и отново.

Снимка: Virginia Records

"В много отношения нашият музикален път и този на Tiësto си приличат. От известно време сме в музиката и трябва да се ориентираме в постоянно развиващата се индустрия. Вярвам, че причината, поради която и двамата сме тук и днес, е, че никога не сме се отклонявали от това, което първоначално искахме да правим - да се забавляваме с нашите фенове, сякаш няма да има утре. Когато Tiësto се свърза с мен, се почувствах удостоена с честта, че иска да работи с нас. В същото време си помислих: "Разбира се, че иска. Ние сме идеалното съчетание!". След като чух какво е направил с песента, вече мога да кажа със сигурност, че съм била 100% правa," каза Lene.

"'Barbie Girl” е една от най-любимите поп песни на всички. Дъщеря ми абсолютно я обожава, което вдъхнови ремикса и го направи още по-специален. Нямам търпение да видя как всички ще полудеят на дансинга на това парче, " добави музикалният продуцент Tiësto.

Ключови думи:
@