На живо

7

Ант-Мен и Осата: Квантомания влезе в киносалоните

Амбициозната продукция ще ни отведе в невероятните предели на Квантовия свят, където дебне невиждана заплаха

Публикувано на 17 Февруари 2023
Ант-Мен и Осата: Квантомания влезе в киносалоните

Започва следващата глава от филмовата история на Марвел – Ант-Мен и Осата: Квантомания.

Амбициозната продукция ще ни отведе в невероятните предели на Квантовия свят, където дебне невиждана заплаха. Ставаме свидетели на раждането на една нова династия с появата на емблематичния злодей Канг Завоевателя, който притежава силата да изменя самото съществуване.

Снимка: Форум Филм България

Повече за филма, за Ант-Мен и за останалите герои, включително Канг Завоевателя и огромната му роля в следващите събития в киновселената Марвел, ще научите от ексклузивно видео зад кадър, в което продуцентът Кевин Файги, Пол Ръд, неповторимата Мишел Пфайфър и Джонатан Мейджър разкриват любопитни подробности за впечатляващата продукция.
В Ант-Мен и Осата: Квантомания Скот Ланг (Пол Ръд) и Хоуп ван Дайн (Еванджелин Лили) продължават своите приключения като Ант Мен и Осата, като към тях се присъединява дъщерята на Скот – Кейси Ланг (Катрин Нютън), както и родителите на Хоуп д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас) и Джанет ван Дайн (Мишел Пфайфър). Те се впускат да изследват невероятните измерения на квантовата реалност, а приключението им ги отвежда отвъд пределите на всичко, което са мислили за възможно.

Режисьор на Ант-Мен и Осата: Квантомания отново е Пейтън Рийд (Раздялата, Ант-Мен, Ант-Мен и Осата), автор на сценария е Джеф Ловнес (Чудотворци, Rick and Morty), а продуцент е Кевин Файги. В ролите са Пол Ръд, Еванджелин Лили, Катрин Нютън, Майкъл Дъглас, Мишел Пфайфър, Джонатан Мейджърс, Рандал Парк и др.

Снимка: Форум Филм България

Впускаме се в Ант-Мен и Осата: Квантомания от 17 февруари само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Ключови думи: