На живо

7

Anne-Marie издава нов албум след дни

За да отпразнува излизането на Therapy на 23 юли тя ще направи глобално лайвтсрийм шоу на 7 август

Публикувано на 06 Юли 2021
Anne-Marie издава нов албум след дни
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

С пет британски топ 10 хита, пет милиарда стрийма и множество издания с платинени продажби, забележителният вокален диапазон на Anne-Marie и прямота я направиха един от най-големите артисти на планетата. Подготвяйки се да достигне изцяло ново ниво с издаването на нетърпеливо очаквания втори албум Therapy на 23 юли, Anne-Marie ще отпразнува излизането му с глобално лайвтсрийм шоу на 7 август.  

Придружена от бандата й на живо и готова да допълни с ослепителна изуална продукция, лайвстриймът ще покаже Anne-Marie в изпълнение на целия нов албум ‘Therapy’ на живо и напълно за първи път, и всичко това на 4K резолюция и Dolby Atmos звук в чисто новата, подобрена стрийминг платформа ON AIR.  

Нямам търпение за специалното изпълнение на новия ми албум ‘Therapy’ за всички вас. Изпълняването ми липсваше толкова много и това е най-близкото нещо, от което можем да се възползвае в този момент!  Ще трябва да си ви представя всички в съзнанието си и  че сте там с мен, пеейки всеки текст. Ще се качим на увеселително влакче от емоции, затова не се сдържайте! ПУСНЕТЕ ГИ! Викайте, крещете, танцувайте, плачете и се усмихвайте. Нямам търпение“, казва Anne-Marie.  

Ще има ексклузивна предварителна продажба за феновете, регистрирали се в мейлинг листа на Anne-Marie  (регистрацията е възможна на https://www.iamannemarie.com/) от 12:00 ч. във  вторник, 6 юли, а генералната продажба започва от 12:00 ч. в петък, на 9 юли  на http://annemarie.onair.events/.  

Therapy – The Live Experience започва от 7pm AEST, CEST и PDT в събота, 7 август (12:00 ч., 20:00 ч. и 5:00 ч., неделя, бел. Прев.)  

ON AIR предлага несравнимо стрийминг качество с 4K резолюция и Dolby Atmos, като добавя Anne-Marie към портфолио от скорошни изпълнения от водещи артисти, включващи Arlo Parks, Skepta, HRVY и Sam FeldtON AIR са също потвърдени за стрийминг партньори на наградите  AIM на 25 август, където спонсорират наградата на публиката Best Live [Streamed] Act.  

‘Therapy’ е колекция от песни, обхващащи характерната артистичност на Anne-Marie, оправно отношение и красива честност, с които родената в Есекс звезда е модел за подражение на поколението Z по света. Нетърпеливо оакваният нов албум ще включва британския топ 3 сингъл ‘Don’t Play’ с KSI и Digital Farm Animals [най-голямата песен на 2021 до момента от британска жена артист]; приятната колаборация с Nathan Dawe и MoStack, ‘Way Too Long’; и скорошния дует с Niall Horan, ‘Our Song’.  

Anne-Marie съвместно написа Therapy с Max Martin (Ariana Grande, Taylor Swift), Kamille (Little Mix, Headie One), MNEK, Raye, TMS, Blake Slatkin (The Kid Laroi, 24kGoldn), Ed Sheeran, Nathan Dawe и Plested (Lewis Capaldi). Междувременно Mojam (Aitch, Fredo), Fred Ball (Rihanna), TMS и Blake Slatkin имат принос към продуцирането.  

Издаването на албума този месец е официалното продължение на дебютния албум с четири милиона продажби на  Anne-Marie през 2018, ‘Speak Your Mind’, който директно се изстреля до No.3 в британските класации и показа превръщането на Anne-Marie в най-продавания дебютен британски артист през 2018.  

Следвайки дебютния си албум и отбивайки се до The Voice UK тази година, Anne-Marie в момента участва като звезда в Celebrity Googlebox със Sir Tom Jones. 

Ключови думи: