На живо

7

Anne-Marie слага край на тъгата с нов сингъл

„Sad B!tch е песен за това да не си тъжен повече

Публикувано на 07 Февруари 2023
Anne-Marie слага край на тъгата с нов сингъл
Снимка: WMG

„Да си тъжен вече не е модерно“, заявява Anne-Marie в новата си песен.

Последното, което певицата издава е „Sad B!tch - песен за това да не си тъжен повече. Независимо дали сте имали раздяла, загубили сте някого, чувствате се потиснати или просто мразите шефа си.

"Време е за щастие! Време е за промяна на плана! Време е да поставите себе си на първо място! Време е да обърнете страницата!

Оставете го зад гърба си и започнете отново. Нова глава, нов сюжет. Нов ти!”

Напълно непримиримият сингъл „Sad B!tch“ – продуциран от Evan Blair (Dove Cameron), BillenTed (Little Mix, Tom Grennan) и Upsahl (Iann Dior), като последният също пише песента заедно с Anne-Marie – маркира период в животът на Anne-Marie, когато тя поглежда навътре в себе си и преоценява собствената си стойност.

Песен, която излъчва остроумие и прямота, които подпомагат голямото изкачване на звездата. „Sad Bitch“ премахва самоомразата и открива, че звездата си връща управлението на нейните чувства.

Официалният видеоклип, заснет в Саутенд-он-Сий, Есекс, проследява буйната Anne-Marie в празен тематичен парк, прегръщайки изцяло собственото си щастие.

Това издание е официалното продължение на сингъла “Psycho” на Anne-Marie с участието на Aitch – топ 5 хит на британската класация. Разпространяваща се в TikTok и стриймвана по радиостанциите в края на 2022 г., парчето прекара седем седмици в Топ 10 на Обединеното кралство и наскоро получи златен сертификат. Песента беше издигната до нови висоти, когато и Anne-Marie, и Aitch закриха Live Lounge на Radio 1 с изпълнение на сингъла заедно с вдъхновена преработка на „Unholy“ на Sam Smith и Kim Petras.

Удостоена с музикалната награда – “Жена на годината” на списание Glamour през ноември.

2022 г. се оказа триумфална за Anne-Marie. Разпродавайки турне в Обединеното кралство, включително шоу в лондонската Wembley Arena, Anne-Marie също се завърна на телевизионните екрани на нацията като водещ треньор на The Voice.

Anne-Marie в момента записва третия си албум, който ще излезе по-късно тази година.

Sad B!tch“ излезе през Major Toms/Asylum. Сингълът излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България

Ключови думи: