На живо

7

Anne-Marie и MINNIE обединиха усилия

Сътрудничеството между двете глобални звезди, което беше обявено за първи път преди две седмици в социалните мрежи, представя вдъхновяваща пънк поп мелодия с послание да не се притеснявате от осъжденията от страна на другите и да оставите миналото и да продължите напред

Публикувано на 14 Март 2023
Anne-Marie и MINNIE обединиха усилия
Снимка: WMG

Британската певица и автор на песни Anne-Marie се среща с MINNIE от K-pop групата (G)I-DLE в чисто ново съвместно парче.

„Нямам нужда от вашите очаквания. Да направиш или да се опиташ да направиш нещо без основните необходими материали, от които се нуждаеш, за да си проправиш пътя". 

Сътрудничеството между двете глобални звезди, което беше обявено за първи път преди две седмици в социалните мрежи, представя вдъхновяваща пънк поп мелодия с послание да не се притеснявате от осъжденията от страна на другите и да оставите миналото и да продължите напред.

Anne-Marie, която наскоро издаде свой собствен сингъл „Sad B!tch" е мултиплатинен изпълнител, който се превърна в една от най-обичаните и успешни поп звезди на нашето време. В Корея тя е най-известна със сингъла си 2002, който остана в седмичната класация на MelON в продължение на 144 последователни седмици, което го прави най-популярната некорейска песен през 2021 г. През кариерата си до момента Anne-Marie е 9 пъти номинирана за наградата BRIT и в момента записва третия си албум, който ще излезе по-късно тази година.

Снимка: WMG

MINNIE от Тайланд е главният вокалист на мега K-pop женската група (G)I-DLE, чиито последни сингли „Nxde“ и „TOMBOY“ са номер 1 във всички големи стрийминг платформи в Корея. „Expectation“ бележи един от многото проекти за сътрудничество, които (G)I-DLE пусна, което включва работа със Steve Aoki, R3hab, Dimitri Vegas & Like Mike, Madison Beer, Kim Petras и други.
Съвместният сингъл на Anne-Marie и MINNIE (G)I-DLE „Expectations“ е вече наличен във всички стрийминг платформи.

Сингълът „Expectations“ излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

Ключови думи: