На живо

7

Anne-Marie и Aitch издадоха нов трак

„Psycho“ представя двамата изпълнители в тяхната стихия, докато те пускат на бял свят един освобождаващ поп химн за отмъщението

Публикувано на 25 Септември 2022
Anne-Marie и Aitch издадоха нов трак
Снимка: Орфей Мюзик

Anne-Marie и Aitch издадоха песен за отмъщението.

Резултат от съвместната работа на Anne-Marie с Gracey, Henry Tucker (Clean Bandit), Tom Mann, Aitch и BillenTed (който също така е и продуцент (KSI, Raye), песента е за връщането на контрола над собствения ни живот след раздялата с изневеряващата ни половинката. Режисирано от Samuel Douek (Little Mix), официалното видео, чиято премиера е днес, разказва за сестринството, проследявайки главната героиня – Anne-Marie, докато тя помага на група жени да отмъстят на един и същи измамник (изигран от Aitch), саботирайки срещите им една по една.

Anne-Marie казва: „Тази песен е вдъхновена от личен опит. Веднъж попаднах в ситуация, в която човекът, с когото се виждах, ме манипулираше и имах подозрение, че ми изневерява, което се оказа вярно (абсолютен измамник)! Песента е за всички, които са били в същата ситуация".

Това е нова ера за родената в Есекс звезда – Anne-Marie. През последните месеци тя е заета да записва нов материал в студиото. Съвсем наскоро изпълнителката си сътрудничи с K-Pop групата Seventeen в парчето „WORLD“, както и с певеца и актьор Diljit Dosanjh в „Peaches“. Aitch наскоро издаде своя дебютен албум – „Close to Home“, който влезе в Топ 3 на британската класация.

Psycho“ вече налична чрез Asylum/Atlantic/ Орфей Мюзик.

Ключови думи: