На живо

7

Anne-Marie анонсира детайли около новия си албум

Колекцията Therapy излиза на 23 юли чрез Major Toms/Asylum

Публикувано на 25 Май 2021
3 снимки

Anne-Marie анонсира детайли около нетърпеливо очаквания нов албум, ‘Therapy’, който излиза на 23 юли чрез Major Toms/Asylum (поръчайте предварително оттук).

В отпразнуване на новините, Anne-Marie & Niall Horan пускат носталгичния сингъл ‘Our Song’ ( у нас слушайте тук чрез Орфей Мюзик/ Major Toms/Asylum). Официалното видео – режисирано от Michael Holyk – е вдъхновено от Bonnie & Clyde, бродещи из града в търсене на ново начало.

Вторият студиен албум на Anne-Marie, Therapy, е официалното продължение на мултиплатинения с четири милиона продажби дебют от 2018, Speak Your Mind [най-продаваното дебтно издание в Обединеното Кралство за годината]. От артист, чиито женска откровеност и разбиващ вокален диапазон кънтят по света, Therapy е колекция от песни, която въплъщава характерната артистичност на  A-M, скромно поведение и красива четност; атрибути, които не само изстреляха родената в Есекс певица към платинен статус от Обединеното Кралство до Щатите и навсякъде по средата, но и я представиха като безстрашен ролеви модел на поколението Gen Z.

Въпреки че пълният трак лист още не е анонсиран, посланикът на Mind Charity, Anne-Marie, е готов да потвърди, че ‘Therapy’ ще съдържа вече издадения топ 3 в ОК със златни продажби, ‘Don’t Play’ с KSI и Digital Farm Animals; скорошната приятна колаборация с  Nathan Dawe и MoStack, ‘Way Too Long’; както и днешния сингъл и колаборация с Niall Horan, ‘Our Song’, който двойката написа с Phil Plested и TMS (Lewis Capaldi), като последният също участва в продуцирането.

Албум с еднакви дози октровеност и жизненост,  Anne-Marie написа Therapy с  Max Martin (Ariana Grande, Taylor Swift), Kamille (Little Mix, Headie One), MNEK, Raye, TMS, Blake Slatkin (The Kid Laroi, 24kGoldn), Ed Sheeran, Nathan Dawe и Plested (Lewis Capaldi) – продуцирането е от  Mojam (Aitch, Fredo), Fred Ball (Rihanna), TMS и Blake Slatkin.

Anne-Marie казва:

Ооо, ТОЛКОВА е приятно да анонсирам новия си албум, Therapy. Музиката е източник на целителна сила за всички и самата музика е терапия, нали така? Не  осъзнавах каква НУЖДА имах от музиката, докато не ни застигна пандемията. Имам нужда да изпълнявам. Имам нужда да пиша. Текстовете ми са моя отворен дневник към всички вас и писането на този албум ми помогна да се фокусирам върху и разбера чувствата си. Имах нужда от този албум.   

Освен търсенето на терапия от писането и музиката като цяло, също така се виждах с психиатър през изминалата година и това много промени живота ми. Винаги съм се опитвала да бъда открита колкото мога с феновете ми за собствения ми път и с посещаването на  професионалист имах възможността да започна битката и разбирането на тревожностите, с които се бори умът ми през годините. Уча се и се развивам. Този албум ми помогна да стигна до това място и той обхваща много чувства и емоции, независимо дали са парчета, които се фокусират върху собствения ми път или такива, които много ми хареса да направя, и се надявам да се изгубите в тях. Направих го за вас и себе си”.

Anne-Marie се превърна в най-успешата поп звезда в света след пробива си през 2016. Артист с над 5 милиарда стрийма на свое име, в родния си пазар, тя си подсигури платинен албум, успоредно с пет Топ 10 сингъла до момента. И през 2021 тя продължава успешната си поредица – изданието през януари ‘Don’t Play’ прекара 12 седмици в Top 10 в Официалната класация за сингли на ОК, като след това стана най-голямата песен за 2021 до момента от британски женски артист (OCC). Тя има и голям момент като нов и спечелил ментор в шоуто за таланти The Voice по-рано тази година.

Връщаме се назад към 2020 с благотворителна дейност и звукозаписи, Anne-Marie пусна първия си някога документален филм, озаглавен ‘How To Be Anne-Marie’, ексклузивно с YouTube. Заснета в родния си окръг Есекс във време, в което плановете й за годината се преобърнаха заради пандемията, Anne-Marie ни отвежда там, където започва всичко. В едночасовия филм я виждаме да си спомня трудните училищни години, близките взаимоотношения, които споделя със семейството, феновете и приятелите си, както и тежестта на славата, за която откровено говори с колегите си Little Mix (гледайте тук).

Съвсем наскоро Anne-Marie се обедини със сингапурския изпълнител в мандпоп жанра (мандарин поп музика, бел. Прев.),  JJ Lin за дуетната песен за раздяла, Bedroom. В момента тя е на предните редици на кампанията на  ITV’s ‘Britain Get Talking’ за повишаване на осъзнатостта за силата на комуникацията за менталното здраве.

Още новини предстоят.

Ключови думи: