На живо

7

Anitta разкри новия си албум

Албумът Versions of Me оправдава заглавието си, тъй като илюстрира всяка страна на тази динамична и разнородна супер звезда

Публикувано на 13 Април 2022
Anitta разкри новия си албум
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

След като предизвика световно очакване до точка на кипене, бразилската глобална супер звезда Anitta разкри новия си албум.

“Работя по този запис от три години. Албумът имаше друго име, друго лице, но винаги е бил отражение на това коя съм като артист. Щастлива съм с резултата днес и най-накрая успяхме да го издадем целия“. 

Anitta продължава: “Този албум представя мен на много нива, на много слоеве. Да, има бразилско звучене като funk и pagodão, които са част от произхода ми. Но има и препратки, които оформиха музикалния ми вкус, като хип-хоп и поп, които са глобални жанрове. Забавлявах се и се чувствам вдъхновена от тези „мои версии“.

Подготвяйки сцената за пристигането му, парчетата от албума “Envolver”, “Boys Don’t Cry”, “Faking Love” [feat. Saweetie], “Girl From Rio” и “Me Gusta” [with Cardi B & Myke Towers] вече събраха милиарди стриймове.

А Anitta отново пише история с “Envolver”. "Envolver" тъкмо стигна #1 в глобалната класация на Spotify, превръщайки се в първия път, в който бразилски артист завладява топ позицията в глобалната класация. Тракът се откроява и като “най-високо разположилия се сингъл в класацията на Billboard Hot 100 от бразилски соло артист този век“. Той превзе интернет, влизайки като четвърти сингъл на Anitta в Billboard Hot Trending Songs Chart и вдъхнови 2 милиона създадени видеа в TikToк..

Албумът оправдава заглавието си, тъй като илюстрира всяка страна на тази динамична и разнородна супер звезда. Тя обедини сили с Ty Dolla $ign в незабравимия “Gimme Your Number”, който има всички дадености за летен хит с преработката на “La Bamba”. Звученето на скърцащо легло задава тона за съблазнителния трак “I’d Rather Have Sex”, докато тя се потапя в неподправена емоция в чувствения “Love You”, подсилен от изповедта “I didn’t want to sing sad songs forever”. Идва ред на “Ur Baby” [feat. Khalid]. Той стига до масивен припев с R&B вибрации. Енергията достига връхната си точка с мултикултурния хит “Que Rabao” [feat. Mr. Catra e Papatinho] и включва поява от YG и MC Kevin o Chris. “Versions of Me” предава цялостния вайб в един химн, а по- близкия на сърцето “Love Me, Love Me” предлага уязвим и дързък завършек. Мениджър на Anitta е Brandon Silverstein, основател на S10 Entertainment.

TRACKLISTING
1. Envolver
2. Gata [with Chencho Corleone]
3. I’d Rather Have Sex
4. Gimme Your Number [with Ty Dolla $ign]
5. Maria Elegante [feat. Afro B]
6. Love You
7. Boys Don’t Cry
8. Versions of Me
9. Turn It Up
10. Ur Baby [feat. Khalid]
11. Girl From Rio
12. Faking Love [feat. Saweetie]
13. Que Rabão [feat. Mr Catra e Papatinho] [with YG, MC Kevin o Crhis]
14. Me Gusta [feat. Cardi B & Myke Towers]
15. Love Me, Love Me

Versions of Me у нас можете да слушате чрез Орфей Мюзик / Warner Records. Албумът се явява дебютен с лейбъла. 

Ключови думи: