На живо

7

Anitta издаде сингъл с Missy Elliott

Песента оповестява пристигането на делукс изданието на нейния нов албум Versions Of Me, на 25-ти август

Публикувано на 23 Август 2022
Anitta издаде сингъл с Missy Elliott
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Records

Anitta споделя секси нов сингъл.

Продължавайки една успешна година, създаващата история бразилска глобална поп суперзвезда, пусна парчето „Lobby“ с Missy Elliott.

Песента оповестява пристигането на делукс изданието на нейния приветстван от критиците нов албум и дебют с Warner Records – Versions Of Me, на 25-ти август.

Anitta първоначално пусна тийзър на „Lobby“ в TikTok, карайки феновете от цял свят да тръпнат в очакване. В парчето, дискотечен ритъм и пулсираща басова линия отстъпват място на заразителния ѝ припев: „Целувай ме от покрива до фоайето“.

Междувременно легендарната Missy Elliott се появява с класически стих, подчертан от двусмислен текст и нейното неподражаемо рапиране. Anitta предизвика вълнение с ранна публикация в Instagram, в която призна: „Наистина не мога да повярвам какво се случва в момента“. 

По-рано този месец тя пусна съблазнителния видеоклип към сингъла „Gata“, режисиран от Giovanni Bianco, който вече е събрал над 4,5 милиона гледания в YouTube.

Anitta получи първата номинация в кариерата си за наградите MTV Video Music Awards в категорията „Best Latin“ за „Envolver“. Тя стана „първата бразилска изпълнителка, номинирана за солов проект в историята на наградите“. Anitta ще направи премиерата на „Envolver“ по време на церемонията на 28-ми август. 

Anitta надхвърли всички очаквания през изминалата година. Тя не само стана „първата солова изпълнителка от Бразилия, която участва в Coachella, но също така постави световен рекорд на Гинес като „първата латино соло изпълнителка, достигнала #1 в Spotify Daily Global 100 с „Envolver“, който остава „най-добре класиралият се сингъл в Billboard Hot 100 на бразилски соло изпълнител за века“.

Вече събрал почти 1 милиард стриймвания, Versions of Me предизвика единодушното одобрение на критиката. Rolling Stone го оцени с 4 от 5 звезди и го приветства като: „Омагьосващо глобално изживяване на дансинга“, а Stereogum го обобщи най-добре: „Anitta идва за всичките ви награди“. NME също му даде 4 от 5 звезди и го определи като: „изпепеляващо амбициозен албум от звезда, която знае точно какво иска“, а Billboard обяви: "Versions of Me е едновременно ретроспективен и вглъбен, Anitta е като отворена книга”. 

Versions of Me се превърна в най-върховното глобално латино музикално изживяване за 2022 г. и тя е на път да пусне окончателната му версия следващата седмица.

Anitta издаде албума през април. Той съдържа 15 песни и излезе на испански, английски и португалски, като постави стрийминг рекорд в Spotify, с над 40 милиона стриймвания. След издаването на албума, Anitta участва във фестивала Coachella, където тя удиви публиката с 45-минутен сет, включващ умопомрачителна смесица от жанрове, наблягащ на бразилската и латино музиката, които я издигнаха до статута ѝ на звезда”.

Снимка: Орфей Мюзик / Warner Records

Сингълът „Lobby“  излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България. 

Ключови думи:
@