На живо

7

Andrea Bocelli с проект в чест на Зимните олимпийски игри в Пекин

Песента е сътрудничество между музикантите Lang Lang и Lei Jia, заедно с организационния комитет на Зимните олимпийски и параолимпийски игри в Пекин и Пекинската федерация на литературните и художествени кръгове

Публикувано на 09 Февруари 2022
Andrea Bocelli с проект в чест на Зимните олимпийски игри в Пекин
Снимка: Анимато Мюзик/ Universal Music Group

Световноизвестният тенор Andrea Bocelli, виртуозният пианист Lang Lang и сопраното Lei Jia представиха съвместнен проект в чест на Зимните олимпийски игри в Пекин, озаглавен Forever You and Me. Песента е сътрудничество между музикантите заедно с организационния комитет на Зимните олимпийски и параолимпийски игри в Пекин и Пекинската федерация на литературните и художествени кръгове.  

Композирана от Shu Nan и Zhang Heping, мелодията събира изявени артисти от две култури, символизирайки приемствеността между тазгодишните и бъдещите домакини на Игрите, които през 2026 г. ще се проведат в Италия. Песента носи в себе си олимпийския дух и призовава към заедност, мир и надежда.  

„За мен беше голямо удоволствие да си партнирам именно с тези необикновени и талантливи артисти, представители на китайската култура. За първи път работя с Lei Jia, но с Lang Lang, който е мой скъп приятел, правенето на музика винаги е страхотно изживяване”, споделя Bocelli.   

Снимка: Анимато Мюзик/ Universal Music Group

 „За мен “Forever You and Me“ е ехо или спомен от Летните олимпийски игри в Пекин преди 14 години. Мелодията е емоционална и трогателна и вярвам, че ще докосне сърцата на мнозина по света", добавя Lei

Ключови думи: