На живо

7

ALOK, Sofi Tukker и INNA обединиха сили

Публикувано на 30 Август 2021
ALOK, Sofi Tukker и INNA обединиха сили
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Продължавайки напред след хитове с милиони стриймове като  ‘Love Again’ от ALOK, ‘Best Friend’ на SOFI TUKKER и ‘Cola Song’ на INNA,  това наелектризиращо трио от изпълнители обедини сили за епичния трак It Don’t Matter’ като придружител към най-важния денс плейлист на Spotify, Mint.  

Допълнителен резултат от популярните серии на Spotify Singles, ‘It Don’t Matter’ показва световна комбинация от съблазнителен усет, възбуждаща продукция и всеобхватна артистичност. Пленителните и съблазнителни вокали на INNA, “Tell me now, why do i still hear you when you’re not around?” протичат гладко и с лекота, подкрепени от по-дълобкия звуков пейзаж, който продуцентите измайсториха насред баслинии и пленителни синтезатори.  

Споделяйки за изданиетоизвестният колектив изразява радостта си към трансграничната, мултикултурна колаборация: 

AlokБеше толкова невероятно да работя с тези талантливи изпълнители SOFI TUKKER и INNA в новия ексклузивен за Spotify трак ‘It Don’t Matter!’ Искахме да обединим всички наши индивидуални стилове за един наистина универсален трак, на който всички наши фенове да се насладят – трак, който да ви накара да танцувате и да се чувствате свободни!  

Sofi Tukker: "Толкова се вълнуваме за тази песен от двама артисти, които обичаме и уважаваме, Alok & INNA. Наистина ни харесва каква глобална колаборация стана и песента буквално е в главите ни“.  

INNA: "Много съм развълнувана за колаборацията с тези готини изпълнители Alok и SOFI TUKKER, ‘It Don’t Matter.’ Увеличете звука и се отдайте на усещането! Не позволявайте на музиката да умре!  

Колекцията от изданията Spotify Singles може да бъде слушана тук!

Ключови думи: