На живо

7

Alok и John Martin обединиха усилия за нов трак

Бразилският музикант, DJ и продуцент и шведският певец и автор на песни представиха парчето "Wherever You Go"

Публикувано на 09 Ноември 2021
Alok и John Martin обединиха усилия за нов трак
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Alok и John Martin разкриха съвместна песен. 

Бразилският музикант, DJ и продуцент и шведският певец и автор на песни представиха парчето "Wherever You Go". 

Навлизайки в есента с изтънчен стил, статусът на ALOK като най-голям бразилски артист продължава да изпъква. От изгряващата му позиция в допитването на DJ Mag Top 100 на #4 за 2021, над 20 милиона месечни глобални слушатели и колаборация със супер звездата John Legend и др., ALOK наскоро бе част и от революционните серии Global Citizen Live от световни изпълнения от имена като Billie Eilish, BTS и Elton John, с лайвстрийм и блестящи кинематични ефекти от Амазония, редом до местните племена в подкрепа на бедността и климатичните промени. Сега, за следващата глава като собствено издание и най-новото от редица впечатляващи такива с Controversia, той обединява сили с John Martin за "Wherever You Go"!

John не е непознат на сцената, той е хипнотизирал аудитории с омагьосващо звучене още откакто проби преди десетилетие със съвметно писани и вокални отличия със Swedish House Mafia (Save The World/ Don’t You Worry Chil’), Avicii (Fade Into Darkness), Martin Garrix (Now That I’ve Found You / Higher Ground) и още. Сега той носи стилните си умения към следващото много важно издание от лейбъла на ALOK, Controversia, "Wherever You Go", сингъл с денс звучене, подходящ за радиото, който ще остави феновете сияещи от наслада.

Започвайки с тропически ритми, засилени от панфлейта и хаус мелодия, вокалите на John се извисяват в “I’ll be the last man standing/ to keep you safe from the storm”, привличайки вниманието на слушателя с послание за красота, което качва слънчевото продуциране на Alok към нови висини. Относно припева, нарастващото темпо помага на посланието да звучи още по-истинско, смелото пиано добавя още повече дълбочина, а синтезаторите прорязват по-дълбоките „бълбукащи“ елементи.

За колаборацията ALOK казва: “Страхотно е, че John успя да се включи в трака, продукцията е нещо, което искам да издам от известно време, а това, че той издига песента с невероятния си глас, разпознаваем от много от нас на сцената, означава, че успяхме да направим нещо наистина уникално със стила на всеки от нас. Вълнувам се, че го издаваме чрез Controversia и носим слънчева светлина и емоция в есенните месеци!“.

Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

John Martin отбеляза: “Като почитатели на работата му, беше чест и вълнение, когато Alok се свърза с нас и поиска да допринесем към трака, по който работи. Много сме щастливи да бъдем част от звездния бразилско-шведски екип!“.

Със сигурност не бива да пропускате "Wherever You Go" от Alok feat. John Martin – слушайте го у нас чрез Орфей Мюзик / Controversia Records!     

Източник: Станимира Михайлова / Орфей Мюзик

Ключови думи: