На живо

7

Alok, Alan Walker и KIDDO завлязават ефира с общ трак

Публикувано на 22 Февруари 2022
Alok, Alan Walker и KIDDO завлязават ефира с общ трак
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Продължавайки 2022 във върховна форма, Alok, Alan Walker и KIDDO създават блясък в хита на сезона ‘Headlights.

От запис с 20 милиона месечни стрийма до Controversia като ценен бранд с над 750 милиона Spotify слушания, върховното присъствие на Alok като най-големия бразилски артист само продължава да пали индустрията. Alan Walker, известен с хитове като мултиплатинения ‘Faded’ и най-големия международен норвежки артист през последните години, пристига с дебюта си в лейбъла на Alok като двамата артисти се обединяват за дълбоки, прогресивни и напредничави парчета, а шведската вокалистка KIDDO добавя по-висш слой в цялостната картина. KIDDO поддържа стабилни връзки с европейското си наследство от началото на кариерата си, номинирана за 'Best Original Song' след като 'Run and Hide' получи номинация на World Soundtrack Awards, конкурирайки се срещу имена като Bruce Springsteen и Jamie Cullum, като така тя продължава да блести в глобален мащаб. С колаборации с Robin Schulz и Alle Farben, Alok, Alan Walker, KIDDO със сигурност ще доминира с това издание.

Завладяващ с невероятен и разкошен ритъм, синтезаторна мелодия, бойни барабани, които изискват внимание, пулсиращото темпо отблъсква и привлича слушател. Тъй като широкообхватният и дълбок вокален тон на KIDDO добавя богатство и сложна сръчност, присъствието на всеки артист допълва зашеметяващата продукция, която еволюира с всяко слушане.

Говорейки за трака, ALOK заявява: “Супер развълнуван съм да си колаборирам с Alan по първата ни оригинална колаборация и този път с Controversia, което го прави още по-специално! Работихме заедно, за да покажем звученето си на феновете, а присъствието на уникалния глас на KIDDO добавя нещо толкова различно и свежо“.

Walker казва: “Това е първия проект, по който работя с Alok, и не мога да съм по-щастлив да си колаборираме. Да мога да правя музика с други DJ-и и талантливи изпълнители като Kiddo, чийто уникален глас перфектно пасва на трака, е винаги удоволствие. Наистина беше забавен процес да комбинираме стиловете си в песента и нямам търпение да продължим да експериментираме!“.

Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

CONTROVERSIA на Alok продължава да се разраства и новото издание е още един фин пример за лейбъл, правещ правилните избори, за да задържи впечатляващата набрана инерция. От създаването си през юни 2019 CONTROVERSIA събра над 750 милиона стрийма в Spotify, благодарение на забележително семейство артисти като Yves V, Alan Walker, Bhaskar, Alle Farben, Vintage Culture и други. Всички те помогнаха на CONTROVERSIA бързо да се утвърди като един от най-успешните независими лейбъли в денс музиката днес.

Ключови думи: