На живо

7

Alle Farben, James Carter и VARGEN с нов сингъл

Wanna Dance" ни насърчават да живеем в момента, оставяйки зад гърба си вчерашните притеснения и утрешните несигурности

Публикувано на 05 Октомври 2023
Alle Farben, James Carter и VARGEN с нов сингъл
Снимка: WMG

След като привлече вниманието с колаборацията си заедно с дигиталната сензация noonoouri в “Dominoes“, наскоро берлинският суперзвезден продуцент/диджей Alle Farben се завръща във физическата сфера с най-новото си предложение, „Wanna Dance“. 

Базираният в Берлин британски продуцент/ DJ James Carter и енигматичния шведски диджей/певец VARGEN, "Wanna Dance" ни насърчават да живеем в момента, оставяйки зад гърба си вчерашните притеснения и утрешните несигурности.

Говорейки за новия си сингъл, Alle Farben споделя: „Wanna dance“ e в компютъра ми от години и е създаден приблизително по същото време като моята песен „alright“ с kiddo, докато чаках правилния момент и с помощта на James Carter. От известно време исках да си сътруднича с него и имахме няколко сесии заедно. По време на една от тези сесии се разровихме дълбоко в папките си и попаднахме на „Wanna dance". И двамата се съгласихме, че това е страхотно парче и решихме да го направим! Вокалите са с любезното съдействие на добре познат певец, с който сме работили преди. Изключително щастлив съм да представя отново този страхотен глас в една от песните си”.

Wanna Dance“ вече е достъпен чрез Warner Music/Орфей Мюзик, оставяйки своя отпечатък на дансинга навсякъде.

Снимка: WMG

За Alle Farben:
Танцовата икона от берлинския квартал Кройцберг, Alle Farben прави денс музика повече от десетилетие. Освен собствените си парчета, той често си сътрудничи с известни изпълнители и прави ремикси на световноизвестни звезди. Надхвърляйки 2 милиарда стриймвания, 20 милиона Shazams, 32 диамантени, платинени и златни награди в цяла Европа и извън нея, хитовете на 37-годишния изпълнител редовно се появяват на върха на Airplay-Charts (5x #1 само в Германия). Миналата година той продължи горещата си серия, което доведе до номинация за „Най-добро танцово изпълнение“ на голямата немска радио награда 1LIVE Krone. Тази година Alle Farben вече издаде поредица от сингли, кулминиращи в най-големия му миниалбум “It Burns” през май. Съвсем наскоро той издаде сингъла си „Revolution“, демонстриращ вълнуващата атмосфера от 80-те, сътрудничи си с дигиталната героиня Noonoouri за нейния дебютен сингъл „Dominoes“ и ремиксира класиката на Roxette „Listen To Your Heart“.

За James Carter:
James Carter, изключително завършен музикален продуцент, артист, ръководител на лейбъл и DJ, родом от Лондон и живеещ в Берлин. Талантът и гъвкавостта на James са признати чрез многобройни сътрудничества, колаборации и съвместни начинания. За отбелязване е, че той изигра ключова роля в създаването на един от най-големите денс хитове на 2022 г. – “Bad Memories” заедно с италианското диджей трио MEDUZA и певците Elley Duhé & FAST BOY, който се изкачи в класациите и постигна забележителен успех в световен мащаб. Забележителните му постижения са признати със златни сертификати в Германия и Швейцария, както и с платинени сертификати в Австрия и Полша. С удивителните 600 милиона стриймвания само в Spotify, артистичното майсторство на James Carter продължава да оставя незаличима следа в музикланта индустрия. Неговият сингъл „Hands in the Fire“ се превърна в хитова сензация в TikTok, натрупвайки над 300 милиона гледания в платформата и допълнително затвърждавайки глобалната му привлекателност.

За VARGEN:
VARGEN (на шведски „вълк“) е част от новосформирания звукозаписен лейбъл „Tolv Records“. Новата жена диджей, която скоро ще стане емблематична и която остава енигма, докато носи маска на вълк, установява своето място в силно доминираната от мъже диджей музикална индустрия. След като се обедини с многоплатинени автори на песни и продуценти, тя направи своя дебют със сингъла ”What A Feeling” заедно с NEEKA x Manovski x KIDDO само преди две седмици.

Ключови думи: