На живо

7

Alle Farben ремиксира хит на Stadiumx, Sam Martin и Azahriah

Публикувано на 14 Ноември 2023
Alle Farben ремиксира хит на Stadiumx, Sam Martin и Azahriah
Снимка: WMG

Stadiumx, Sam Martin и Azahriah пуснаха емоционално зареден летен химн през юни, издаден от Warner Music Poland.

Двама от водещите унгарски изпълнители – Stadiumx и Azahriah, се обединиха, за да постигнат зашеметяващ ефект в „Heaven“, предоставяйки перфектното платно за американския музикант, носител на награда „Grammy“ – Sam Martin, върху което да твори с вокалите си.

Триото комбинира своето типично звучене и уникални преживявания, за да създаде дълбокомислен и мечтателен летен химн, който е в класациите на местния Spotify вече 18 седмици, събрал е над 3,5 милиона глобални стриймвания и над 6000 излъчвания в 42 държави. „Heaven“ e изпълнен с носталгия летен денс химн, който изследва безкрайната и чувствителна тема за миналите връзки.

Със своя ремикс, който излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България, базираната в Берлин денс икона и световноизвестен продуцент и диджей – Alle Farben, засилва интензивността на „Heaven“.
Подчертавайки чистите емоции със завладяващи акценти и леки бийтове, той създава уникална комбинация с характернo звучене.

С повече от 2 милиарда слушания и 32 диамантени, платинени и златни награди в цяла Европа и извън нея, неговите хитове редовно се появяват на върха на еърплей класациите (5 пъти #1 само в Германия).
Тази година Alle Farben вече е издал поредица от сингли, кулминиращи в най-скорошния му миниалбум - “It Burns”, през май.

Освен това неговият хит „Good Morning“ с Timmy Trumpet и YOU стана официален химн на Parookaville Festival 2023 – един от най-големите фестивали за електронна музика в Европа.

Снимка: WMG

Съвсем наскоро той си сътрудничи с дигиталната героиня noonoouri за нейния дебютен сингъл „Dominoes“ и издаде наелектризиращата си песен „Wanna Dance“ с британския продуцент и диджей James Carter и шведския проект VARGEN.

Изданието е придружено от преработена версия на оригиналния музикален видеоклип.

Ключови думи: