На живо

7

Alle Farben, Lewis Thompson и Mae Muller с общ трак

В „Love Hurt Repeat“ се пее за безкрайния кръговрат на любов и болка, привързаност и нараняване – които се надяваме, че няма да ни сполетят през 2024 г.

Публикувано на 15 Януари 2024
Alle Farben, Lewis Thompson и Mae Muller с общ трак
Снимка: WMG

Да започнем новата година заедно! Как става това? Просто слушайте новия сингъл на Alle Farben и Lewis Thompson „Love Hurt Repeat“ и усетете заразителния ритъм!

Колаборацията с британския автор на песни, музикант и продуцент Lewis Thompson и британската певица Mae Muller е изключително завладяващ хит с настроение от 90-те. Звуковият визионер Alle Farben за пореден път демонстрира таланта си за създаване на денс-поп химни.

След еуфоричното парче "Believe" на Alle Farben през октомври, точно навреме за 20-годишнината от първите му песни, най-новото му произведение е доста различно: Mae Muller участва в "Love Hurt Repeat " – платинено и златно сертифицираната певица и автор на песни от Лондон е приветствана като следващата модерна поп сензация на Обединеното кралство в съвременната епоха. Нейният ясен, завладяващ глас се слива идеално със синтезаторното звучене на „Love Hurt Repeat“. След това тя се издига до върха в изключително вълнуващия припев. 

Снимка: Geert De Taeye

По отношение на съдържанието обаче не всичко е толкова розово, колкото изразителните вокали. В „Love Hurt Repeat“ Mae Muller пее за безкрайния кръговрат на любов и болка, привързаност и нараняване – които се надяваме, че няма да ни сполетят през 2024 г.:

Върти се в неспирен кръг
Издига ме нагоре
Срива ме до основи
Но ще го направя отново

И така, когато те чуя да казваш
Че просто се нуждаеш от пространство
Всичко е наред
Свикнал съм да си тръгвам

Снимка: WMG

Alle Farben и Lewis Thompson са създали съблазнителен денс хит точно в началото на годината – и една от най-вълнуващите колаборации на 2024 г. Неслучайно тя ще бъде музикален фон за телевизионния трейлър на новия сезон на германското телевизионно шоу „Ich bin ein Star – Holt mich hier raus“ (Аз съм знаменитост … Махнете ме от тук!). Дори в телевизионната джунгла се знае, че любовта и болката често вървят ръка за ръка...

„Love Hurt Repeat“ излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България, е вече наличен навсякъде. +++

За ALLE FARBEN

През последните няколко години Alle Farben си сътрудничи с Robin Schulz, James Blunt, Steve Aoki и Icona Pop, наред с други, и създаде одобрени от критиката ремикси за Ed Sheeran, Marshmello, Khalid и Martin Garrix. Alle Farben има общо над 2 милиарда стриймвания, над 35 диамантени, платинени и златни награди от Европа до Азия. Alle Farben е създал 13 хита, влезли в топ 10 на еърплей класациите в Европа, включително пет #1 хита в Германия ("Alright " #1 през 2021 г.). През 2017 г. той спечели награда „ECHO“ в категорията „ Best Dance National“, след като вече е получил номинация в същата категория през 2015 г. В хода на кариерата си Alle Farben вече има няколко концерта на големи международни фестивали, включително „Tomorrowland“, „Lollapalooza“, „Parookaville“ и фестивала „Sziget Festival“.

За LEWIS THOMPSON

В миналото той е работил с големи имена в индустрията, включително Joel Corry, Becky Hill, David Guetta и Anne-Marie. През последните години той пише съвместно песни и е постигнал няколко топ 10 позиции в Обединеното кралство, включително #1 сингъла "Head & Heart" на Joel Corry, който също така беше изключително успешен в Германия, където достигна #4 в класациите за сингли. Парчетата с негово участие като продуцент и съавтор са събрали над 5 милиарда стриймвания в цял свят. От известно време Thompson си създава име и като артист: неговият първи и изключително успешен сингъл „Take Me Back“ – колаборация с David Guetta, беше издаден през 2022 г.: 46 милиона глобални стриймвания, 3 милиона гледания на видеоклипа, топ 20 в американските денс еърплей класации. През 2023 г. той издаде парчето „Side Effects“, заедно с Becky Hill най-стриймваната певица в Обединеното кралство). Песента е успешна в световен мащаб и има над 30 милиона глобални стриймвания. В края на 2022 г. той беше обявен от ASCAP за автор на песни на годината и стана съавтор и продуцент на британската песен за конкурса „Евровизия“ – „I Wrote A Song“, с Mae Muller.

За MAE MULLER

Mae Muller е платинено и златно сертифицирана певица и автор на песни от Лондон, която създава своя собствена музика от 8-годишна възраст. Тя подписва първия си звукозаписен договор като тийнейджърка. От 2017 г. тя е издала 3 миниалбума и един дългосвирещ албум (дата на издаване: септември 2023 г.), събирайки милиони гледания в YouTube и TikTok и над 2 милиарда стриймвания. Със своите нахакани, често иронични текстове тя говори искрено от името на цяло поколение млади жени по света. През 2019 г. тя беше подгряващ изпълнител по време на стадионното турне на британската момичешка група Little Mix. През 2021 г. тя влезе в амерканския топ 10 с хит сингъла „Better Days“ (с NEIKED и Polo G), който изпълни в телевизионни предавания като „Jimmy Fallon“ и „The Voice US“. Получи платинени сертификати в САЩ, Канада и Австралия и златни в Дания и Нова Зеландия. През 2022 г. Mae беше номинирана за наградите „EMA“ и „VMA“ на MTV. През 2023 г. тя представи Великобритания на конкурса „Евровизия“. Други успехи в класациите в нейната кариера: #1 в британската еърплей класация, #2 в Shazam в САЩ, #6 в Spotify в САЩ, #7 в Apple Music в САЩ, топ 5 в трендинга в TikTok и Snapchat.

Ключови думи: