На живо

7

Alle Farben и KIDDO с нова песен за последиците от раздялата

Публикувано на 23 Септември 2021
Alle Farben и KIDDO с нова песен за последиците от раздялата
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

След анонса за подписването с Warner Music Germany наскоро, Alle Farben не губи повече време и издава първия си сингъл “Alright” с новия лейбъл. Обединявайки се с шведксата певица и автор на песни KIDDO, берлинската супер звезда, DJ и продуцент направи приповдигната песен за приемането на последиците от раздяла. 

Всички сме били там: голямата любов някога се превръща в голямо разбиване на сърцето. Мислим, че ни е било писано да сме заедно завинаги, но изведнъж сънят приключва. “Wake me up say it’s a dream / Everything’s better together / Guess we were never meant to be”, трябва да признае KIDDO. Развълнувана в магическата продукция на Alle Farben, тя бавно намира старата себе си. Казват, че приемането е първата стъпка и песента е именно за това: да приемеш, че е приключило, че ще боли известно време – но накрая ще бъдем добре: “It’s gonna burn me for a while, but i’ll be fine / I might get wasted coz I’m lonely deep inside / I’m gonna miss you and it’s gonna make me cry / But in time / I’ll be alright”.

Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

„Беше страхотно да работя с Kiddo, тя има изключителен глас. Обичам да работя с хора, които имат такива страхотни гласове“, споделя Alle Farben. “Влюбих се в гласа в момента, в който го чух. Тя придаде музикалното си вдъхновение в песента и мисля, че се сработва прекрасно с емблематичното ми звучене“. Относно работата в студиото, той разкрива следното: “В музикално отношение, някак останах верен на корените си, но с по-малко оригинално звучене. Все още можете да чуете тромпета, отново е танцувален, електронен и все още искам да придам лятно усещане в сърцата ви. И винаги включвам уникални гласове, което е много важен компонент в звученето и музиката ми“.
Следвайки редица международни хитове, Alle Farben сега е готов да започне следващата глава от иновативната си кариера с “Alright (feat. KIDDO)".

У нас можете да слушате “Alright”  чрез Орфей Мюзик / Warner Music Germany.

За Alle Farben:

DJ и продуцент от Берлин, Alle Farben (исинско име Frans Zimmer) разполага с впечатляващите 2 милиарда стрийма, 32 диамантени, платинени и златни награди от Европа до Азия, 12 еърплей топ 10 хита в Европа и четири
#1 хита в Германия. Той отбеляза първия си голям хит с “She Moves”през 2014, последван от много други (“Supergirl“, “Bad Ideas“, “Please Tell Rosie“, “Fading”, “Only Thing We Know”, “Little Hollywood”, сред много други). Alle Farben си е колаборирал с имена от ранга на Robin Schulz, James Blunt, Steve Aoki и Icona Pop, като е правил официални ремикси за Marshmello, Khalid, Martin Garrix, Little Mix и много други.

За KIDDO:

KIDDO е известна със синглит като “Letting Go”, “Drunk & I Miss You“ и “Coming Down“. През 2020 тя направи вълни с колаборацията “All We Got” с Robin Schulz. Като един от най-вълнуващите и креативни шведски автори на песни с приноси за артисти като John Newman, Dagny, Yellow Claw и Icona Pop, емоционалният и весел артист разделя времето си между появата като комикс герой и себе си в сесиите на живо.

Ключови думи: