На живо

7

Alissic се завръща с нов сингъл

Певицата представя „Superstitious” – песен, чрез която позволява на феновете ѝ да надзърнат в красивия свят, който тя е създала около себе си

Публикувано на 21 Март 2022
Alissic се завръща с нов сингъл
Снимка: Sony Music/Вирджиния рекърдс

Родом от Бразилия, певицата и автор на песни Alissic представя „Superstitious” – песен, чрез която позволява на феновете ѝ да надзърнат в красивия свят, който тя е създала около себе си.

Сингълът е акомпаниран от перфектната визуализация - заснет на Isle Of Dogs, клипът създава фантастична атмосфера и съдържа леко намигване към хорър класиката Nosferatu от 1920. Изпълнителката и Oli Sykes работят върху творческата посока на видеото заедно с режисьорите Frank Fieber (Mimi Webb, Headie One) и Reuben Bastienne Lewis (King Krule, Joy Crookes).

„Superstitious“ е многопластова и хипнотична ода за лятото, идеалното алт-поп парче, което включва вокали на родния за Alissic бразилски език. To e написано съвместно със съпруга й Oli Sykes (Bring Me The Horizon) и Dan Lancaster.

„Песента ме кара да се чувствам топло и като у дома си. Изящните звуци придават една наистина ефирна атмосфера - сякаш създаваш заклинание и говориш за женската си интуиция, за хармонията между теб и вселената. Радвам се, че успях да отразя това чувство“, споделя певицата.

Това е визията на изпълнителката: да има пълен контрол върху това, което създава. Да бъде и достатъчно познато, за да накара феновете да му се насладят още първия път, и същевременно да таи достатъчно сложност, за да ги накара да го слушат отново и отново, докато придобие личен смисъл за тях.

„Не искам да пея просто поп, а да създавам нещо ново, смислено и различно“, казва тя.

Ключови думи: