На живо

7

Александър Петров издаде дебютна песен

Парчето „Рисувах те" излезе с официално видео в YouTube канала на изпълнителя

Публикувано на 13 Декември 2023
Александър Петров издаде дебютна песен
Снимка: PR Press

Александър Петров представи дебютната си песен.

Парчето „Рисувах те" излезе с официално видео в YouTube канала на изпълнителя. 

Музиката и аранжиментът са написани от Димитър Атанасов, а текстът е дело на Александър, който освен че се занимава с поп пеене, пише поезия. Режисьор на видеоклипа е Павлин Иванов – Bashmotion.

Песента е специална, защото болката, която прозира между редовете на текста, е лично преживяна от изпълнителя и той се стреми да очертае кръговрата на любовта между двама влюбени, неуспели да вплетат душите си в точния момент. Много пъти страдаме от несподелена любов или от това, че влагаме повече усилия за укрепването на една връзка от своите партньори, не осъзнавайки, че съдбата има изключително чувство за хумор. След време ролите в човешките отношения се променят драматично и хората, които са приемали любовта на другия за даденост, се нуждаят неистово от нея, но вече е късно. 

................................................................................................. 

Александър Петров е трети курс студент по медицина в Медицински университет – Варна, финалист в сезон 9 на „Гласът на България", завършил на почетното трето място, млад изпълнител и поет. През 2021 година е Лауреат на Фондация „Димитър Бербатов" в област Изкуство във връзка с постиженията си в направление поп пеене и поезия през 2020 година. Още на 14-годишна възраст издава своята дебютна поетична книга „Следобедна усмивка".

Ключови думи: