На живо

7

Акустичният концерт на Графа в Пловдив ще се състои на 12 юни в зала „Сила“

Събитието ще се състои ден по-късно от първоначално предвиденото, а заради лоши метеорологични прогнози, вместо на сцената на Античен театър, Влади Ампов кани публиката си в зала "Сила"

Публикувано на 09 Юни 2022
Акустичният концерт на Графа в Пловдив ще се състои на 12 юни в зала „Сила“
Снимка: Монте мюзик

От продуцентска компания „Монте Мюзик“ съобщават, че метеорологичните условия няма да попречат на провеждането на дългоочаквания акустичен концерт на Графа „Утре отново“ в Пловдив, първоначално планиран за 11 юни в Античен театър.

Събитието ще се състои ден по-късно, на 12 юни, а мястото е зала „Сила“. Закупените билети ще важат без презаверка, началният час се запазва.

Преди няколко месеца Влади Ампов – Графа обяви, че работи по нов, изцяло акустичен концертен проект, който ще представи за първи път на 11 юни в Пловдив. Новината за лошото време и вероятността публиката да не се чувства комфортно при евентуални бури и валежи, не промени намерението на Графа и музикантите му да зарадват феновете в града на тепетата. Екипът на певеца прояви изключителна гъвкавост, като за по-малко от 24 часа успя да организира преместването на събитието на закрито, макар и ден по-късно.

Снимка: Monte Music Ltd.

Концепцията на акустичният концерт „Утре отново“ е публиката да се чувства уютно, докато се наслаждава на новите версии на големите хитове на Влади Ампов. В последна сметка целта ще бъде изпълнена, защото сценографията, звука и осветлението вече са приспособени към акустиката и архитектурата на зала „Сила“.

Снимка: Monte Music Ltd.

Билети за концерта на 12 юни вече може да закупите в мрежата на Eventim, както и за следващите акустични концерти в Бургас – 16 юни, Варна – 15 юли и Русе – 16 септември.

Ключови думи: