На живо

7

Akua Naru и Children Of Zeus се присъединяват към Sofia Live Festival

Публикувано на 20 Април 2022
Akua Naru и Children Of Zeus се присъединяват към Sofia Live Festival
Снимка: Sofia Live Festival

Втора доза интересни чужди и български артисти се включват към програмата на SOFIA LIVE FESTIVAL, който ще се проведе на 23-ти, 24-ти, 25-ти и 26-ти юни 2022 г. в Sofia Live Club и Арена София (Колодрума) в Борисовата градина.

Akua Naru, Children Of Zeus, Lunikk и The Kobras се присъединяват към до момента обявените Lola Marsh, DENA, BABÉ SILA, Нова Генерация и Каке?.

След два напълно разпродадени концерта в София, хип-хоп любимката с неповторим глас Akua Naru пристига заредена с още много нова музика, която българските й фенове ще чуят на 26-ти юни 2022, на Арена София. Магетичната певица ще представи най-новият си албум „The Black magnificent“, който трябва да излезе тази пролет. Алмбумът е записав в сътрудничество е дуото от Бруклин The Ruff Pack и успешно прескача от hip hop през soul, trap до jazz, та дори и до все още неоткрити стилове.

Children of Zeus е соул проект на двама от най-уважаваните артисти в Манчестър Konny Kon и Tyler Daley. Те ще се качат на сцената на Sofia Live Festival преди Akua Naru на 26-ти юни на Арена София. Konny Kon е DJ, MC и бийтмейкър, по известен като част от Broke’N’English. Tyler Daley, известен още като Hoodman, се превърна от уважавано MC и актьор в един от най-търсените соул певци в последно време, който записва вокали за имена като Goldie, LSB, Soul II Soul's Caron Wheeler, Lenzman, Lisa Mafia, Bugsy Malone и др. Children of Zeus имат за цел да пречупят тенденциите и да покажат душевната страна, която е много необходима, за да продължи богатата музикална история на Манчестър.

The Kobras се ражда в бурните морета на Лондон през 2020 г.,съчетавайки българския източен мистицизъм и британския цинизъм. Тяхната музика носи автентичен мощен рок звук, който ще ви накара истински да се забавлявате на 24-ти юни в Sofia Live Club. Вокалистката Деси Баева, която е родом от България и роденият в Лондон китарист Хари Такър, създадат свой собствен уникален звук, благодарение на разнородните си музикални влияния преминаващи от Jimi Hendrix до Moon Duo и Gil Scott-Heron до The White Stripes и The Beatles.

Lunikk е поп дуо от София, което се събира през 2019г., но вече има достатъчно идеи, с които да сглобят цял албум, които ще чуем на най-добрата клуба сцена - Sofia Live Club на 23-ти юни. Кристина и Дени екипират своята стая с достатъчно техника, която им позволява да започнат да строят своя „Нереален град“. 

Билети могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и партньорските каси на цена от 40лв. за един ден и 60 лв. за двата фестивални дни, 25-ти и 26-ти юни 2022, на Арена София. Поради ограничения капацитет, билетите за 23-ти, 24-ти в Sofia Live Club ще бъдат само еднодневни.

 

Ключови думи: