На живо

7

Адел отмени серията си от ексклузивни концерти в Лас Вегас

Това се случи само 24 часа преди първото шоу. В силно емоционално видео, разплаканата Адел, разкри че шоуто не е готово, въпреки усилията на целия й екип

Публикувано на 21 Януари 2022
Адел отмени серията си от ексклузивни концерти в Лас Вегас

Британската суперзвезда Адел отмени серията си от ексклузивни концерти в Лас Вегас.

Това се случи само часове преди първото й представяне на сцената на Caesar Palace. В силно емоционално видео, разплаканата Адел разкри че шоуто не е готово, въпреки усилията на целия й екип.

До голяма степен причината за това е Ковид ситуацията и фактът, че част от хората, които работят по продукцията са заразени.

33-годишната певица изрази съжалението си, че само ден преди първия концерт се налага да го отложи, причинявайки загуби на хората, които са закупили билети за концерта и които са планирали пътуване до Лас Вегас само за да я гледат на живо.

Изпълнителката на хита "Easy On Me" планира да пренасрочи датите, но не уточнява кога ще се случи това. Според местни печатни издания, планираните да стартират на 21 януари концерти, може да не се осъществят преди месец април.

Много от последователите на Адел изразиха подкрепата си към нея, но не липват и такива, които не крият разочарованието и възмущението си. 

"Съжалявам. Толкова много съжалявам", с тези думи Адел завършва видеото си. 

Ключови думи: