На живо

7

A7S разкри епично ново видео

Режисирана от Rascal Post, кинематичната визуализация включва самия Alexander Tidebrink насред спиращи дъха ярки, зимни и пейзажи от друго измерение, успоредно с персонажа на Alma Helgesson

Публикувано на 28 Юни 2021
A7S разкри епично ново видео
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Глобалният хитмейкър, изпълнител и продуцент A7S разкри епичното ново видео към сингъла "Nirvana".

Режисирана от Rascal Post, кинематичната визуализация включва самия A7S ( Alexander Tidebrink) насред спиращи дъха ярки, зимни и пейзажи от друго измерение, успоредно с персонажа на Alma Helgesson. Обяснявайки вдъхновението и темата зад видеото, режисьорите Gareth и Markus от Rascal Post казват:  

Когато за първи път чухме песента, незабавно се вдъхновихме от темата за нирвана и желание. Бъдейки на две паралелни вселени, A7S и момичето живеят в идентични градове-кули и прекарват времето си, вървейки по широки извънземни пейзажи, белязани от ритуалност и символизъм. Търсейки собствената си нирвана, те се учат да комуникират помежду си, разкъсвайки времето и пространството, за да прекарат един кратък миг заедно”.  

Като собственици на международна компания за визуални ефекти наистина искахме да предизвикаме границите за начина, по който използваме нереалната си 3D технология. Имахме възможност да работим с артисти по света от Швеция до Нова Зеландия, за да създадем епични сцени, които принадлежат на големия екран”.    

A7S казва: "Тоооолкова се вълнувам да ви покажа това страхотно музикално видео към "Nirvana"! Наистина ми хареса работата с @rascal.post и съм много доволен от резултата! Вижте го!  

Въпреки че е отговорен за някои от най-големите глобални хитове на последните две години, новият сингъл "Nirvana" се маркира като първото соло издание за A7S, без намесата на допълнителен изпълнител или колаборатор. Утвърден певец, автор на песни и продуцент, A7S създаде новия сингъл сам, който в момента разполага с над 5 милиона световни стрийма.  

Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

"Nirvana" следва предишни парчета от A7S, включително световния хит "Breaking Me", разбиващия "Why Do You Lie To Me" feat. печелилия награди Grammy рапър от Атланта, Lil Baby, и ‘Your Love (9pm)’ с ATB -  преработка на култовата оригинална  хаус класика на Ибиза.  

A7S е отговорен за музика, широко разпознаваема по света. Скромното му начало, израствайки в шведския град Ulricehamn го учи на умението да пише песни на китара и пиано, дисциплина, която задържа през целия си живот. Оттогава той пише, пее и изпълнява в парчетата на много други артисти, скоро след което стига до номер едно по света, включително в Германия, Китай и родната Швеция. До днес A7S има общо над 2 милиарда стрийма на музиката си – включително  350 милиона за "Your Love (9pm)" – и номинация за награда от Billboard Music за Top Dance/Electronic Song с  "Breaking Me" с Topic.

Ключови думи: