На живо

7

A7S пусна нова песен

Тракът "On And On" комбинира клубно звучене със запомнящи се и заразителни елементи и вокали от родения в Зимбабве, базиран в Обединеното кралство изпълнител S1mba

Публикувано на 29 Март 2022
A7S пусна нова песен
Снимка: Parlophone Records

Шведският DJ/продуцент, изпълнител и автор на песни A7S пусна нова песен.

Тракът "On And On", продуциран от A7S, комбинира клубно звучене със запомнящи се и заразителни елементи и вокали от родения в Зимбабве, базиран в Обединеното кралство изпълнител S1mba.

Снимка: Parlophone Records

Колаборацията идва след като двамата започват да си пишат в Instagram. Срещат се в Дубай и свободно разменят идеи – които се превръщат в основата на "On And On". Тракът е завършен дистанционно чрез Zoom.  

A7S казва: “Харесва ми, че не е напълно клубен запис или изцяло комерсиален; някъде между двете е. Нямам търпение да го изпълня на фестивали това лято“.  

A7S е отговорен за много от най-големите хитове през изминалите години. Той се включи в скорошния сингъл на Clean Bandit "Everything But You’" а колаборациите му с Topic – включително световния хит "Breaking Me" и номинирания за награда BRIT "Your Love (9PM)" – помогнаха на музиката на A7S да стигне до над 3 милиарда стрийма досега.   

Гласът му е един от най-разпознаваемите в денс/поп музиката днес, но A7S е и изключителен автор на песни, продуцент и DJ, правил номер едно парчета за глобални артисти, включително в Германия, Китай и родната му Швеция. Скромното му начало в шведския град Ulricehamn го учи на умението да пише песни на китара и пиано, дисциплина, която той пази през целия си живот – и няма търпение да изнася изпълнения на живо на концерти и фестивали по-късно през годината. 

У нас "On And On" може да слушате чрез Орфей Мюзик / Parlophone Records. 

Ключови думи: