На живо

7

A7S пусна чисто новия си сингъл

Песента „Jumpstart“ включва вокала на A7S, негова запазена марка са отличителните вокали, които сега са синоним на хитови денс-поп химни

Публикувано на 09 Ноември 2022
 A7S пусна чисто новия си сингъл
Снимка: Орфей Мюзик

Певецът, автор на песни и продуцент на хитове, A7S пусна чисто новия си сингъл.

Песента „Jumpstart“ включва вокала на A7S, негова запазена марка са отличителните вокали, които сега са синоним на хитови денс-поп химни. Освен вокалните изпълнения, песента е копродуцирана от A7S, с мрачно синтезаторно звучене, което изпъква, докато дълбоката, пулсираща бас линия и хаус ритъм допринасят за запомнящите се текстове и мелодия.

За сингъла A7S казва: „песента ми се струва като нова посока за мен, като същевременно оставам верен на оригиналния си стил. Исках да експериментирам със създаването на песен, която бързо преминава в закачлив припев само с един куплет, водещ към него. Предишните ми песни са били с по-дълъг преход между куплета и припева. Както винаги обичам да правя парчетата меланхолично, където ритъмът ще ви накара да искате да се раздвижите, а текстът ви кара да искате да се заслушате по-внимателно. Пея всичките си песни - за мен това е най-лесният начин да доставя емоцията, която искам. Пеенето кара емоцията от песента да се изразява по-ясно". 

А7S споделя за вдъхновението, което стои зад текста на песента: "Текстът е за пристрастяване към някого - вероятно разрушителна връзка. Единственото нещо, което те кара да се чувстваш жив, е един човек, който може да не е добър за теб, но все пак ще го направиш. Може да има само един човек, който може да раздвижи сърцето ви и да ви накара да оживеете... и двамата имате причините, поради които може да сте с този човек, и те не винаги са най-добрите причини“. 

Изминалата година събра голям брой стриймвания на хитовете на A7S, който е с множество платинени продажби. Изпълнителят със сигурност не е непознат със сингъла си за британския топ 40: по-рано тази година той издаде „Kernkraft 400 (A Better Day)“, направен с дългогодишния му сътрудник Topic. А преди това участва в „Everything But You“ на Clean Bandit. Те следват предишните му сингли „Breaking Me“ – номер 1 в 14 държави с 5 милиарда глобални стриймвания към днешна дата – и „Your Love (9PM)– две от най-големите песни за електронна музика през последните няколко години. 

Роден в шведския град Ulricehamn, възпитанието на A7S го кара да научи занаята да пише песни на китара и пиано, дисциплина, която е запазил през целия си живот - през писането, продуцирането и изпълнението на много от собствените си хитове, както и за други изпълнители.

Сингълът „Jumpstart“ излиза чрез Parlophone/Warners/Орфей Мюзик.

Снимка: Орфей Мюзик

Още музикални новини слушайте в шоуто "От 10 до 2 с Нейа" по радио N-JOY на честотите във вашия град или на njoy.bg.

Ключови думи: