10:30 | 14:45
На живо

Приятно разсеяни с Деси
7

100 Kила и СкандаУ на една сцена с Jason Derulo

Пристанище Бургас посреща суперзвездата на 14 август

Публикувано на 02 Август 2022
100 Kила и СкандаУ на една сцена с Jason Derulo
Снимка: festteam.bg

Jason Derulo идва за своя първи концерт в България на 14 август в Бургас.

Мултидисциплинарен артист – певец, композитор, танцьор и актьор, Jason Derulo носи актуалната си слава гордо във всички интернет платформи. Той е един от 10-те най-популярни изпълнители с профили в Tik Tok с повече от 50 милиона последователи и не рядко избира именно тази уеб платформа за музикалните премиери на новите си песни. Певецът от хаитянски произход има повече от 7 милиарда гледания в YouTube и над 200 милиона продажби.

Броени дни остават до дългоочаквания концерт на суперзвездата на пристанище Бургас и вече са ясни и българските артисти, които стават част от програмата.

Снимка: festteam.bg

100 Kила и СкандаУ ще се качат на сцената в Бургас в следните часове:

19:00 | 100 Кила
20:15 | СкандаУ
21:45 | JASON DERULO

Благодарение на постоянството, труда и армията от фенове, която ги подкрепя, СкандаУ са носители на множество различни награди. За свой най-мащабен проект Тото и Лъчо определят концерта си през 2019 г. в зала "Арена Армеец", където събират повече от 14 000 фенове. Сега ще имат възможност да подгряват американската суперзвезда Jason Derulo на първия му концерт у нас.

Преди тях на сцената ще се качи Явор Янакиев, познат повече като 100 Kила. С шест награди Рапър на годината, той е едно от най-разпознаваемите лица в хип-хопа у нас. Килата често взима участие в благотворителни концерти и кампании, участва в телевизионни предавания, а характерният му тембър е обичан еднакво от млади и стари. 

Все още има билети за концерта на Jason Derulo с 25% отстъпка за членове на Fest Club, но само онлайн на www.ticketstation.bg. Възможно да се закупи и билет на разсрочено плащане с 0% оскъпяване. 

Информация за всички предстоящи събития може да намерите на: festteam.bg и ticketstation.bg, в социалните мрежи и в събитието във facebook с най-актуална информация.

Ключови думи: