На живо

7

Вензи представи пилотен сингъл от дебютния си албум

Парчето е част от колекцията, озаглавена Не спирай, която излиза в продажба този месец

Публикувано на 12 Май 2021
Вензи представи пилотен сингъл от дебютния си албум

Вензи казва “Не Спирай” с ударен пилотен сингъл и дебютен албум.

Музикалният изпълнител, продуцент и водещ VenZy, издаде класно имиджово видео, към пилотния сингъл от дебютния му албум “Не спирай”, който излиза в продажба този месец.

Клубното денсхол звучене, определено повдига градусa и кара кръвта да закипи. Видеото е изпълнено със страст и горещи танци, а изящните движения на Виктория Димитрова - Goldy, която е и хореограф на проекта, приковават погледа до самия край. Музиката, текстът и аранжиментът са изцяло авторски, което за пореден път утвърждава безспорния талант на VenZy. Режисьор на видеото е Юлиан Рачев, а зад камерата са Александър Добрев и Ангел Юруков. Видеото е подкрепено от Нацонален фонд “Култура”.

Албумът “Не Спирай” включва 12 песни, четри от тях са изцяло авторски, а за любителите на живата музика има и три акустични версии, по които са работили музикантите Константин Ангелов, Димитър Карнолски-син и Владислав Шопов. Настроението на албума е мотивиращо, а енергията му представлява музикален коктейл от качествено RnB съчетано с Pop привкус и модерен трап, обгърнати от екзотичния тембър на изпълнителя. 

Ключови думи: