На живо

7

Биби Рекса издаде втори албум

Новият запис на диамантено сертифицираната, номинирана за награди Грами глобална супер звезда, е озаглавен Better Mistakes

Публикувано на 12 Май 2021
Биби Рекса издаде втори албум
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Биби Рекса издаде втория си студиен албум. 

Новият запис на диамантено сертифицираната, номинирана за награди Грами глобална супер звезда, е озаглавен Better Mistakes

За албума Биби коментира: Това е! Това е всичко, което винаги съм искала един албум да бъде. Не си взимам думите назад за нищо в живота си и за това, което съм. Почувствах сякаш цялото това време и работа ми позволиха да кажа всичко, което имах нужда да изразя. Надявам се да ви хареса на всички, както на мен. Това наистина е Биби Рекса”.   

За да отбележи изданието, певицата ще оглави и бъде домакин на първото си някога лайвстрийм събитие, A Night With Bebe Rexha: The Better Mistakes Livestream Concert, в четвъртък, 20 май от 6pm PT/9pm ET (петък, 21 май, 04: 00 ч., бел. Прев.). Тя ще изпълни хитове от новия запис за първи път. Билети са налични ТУЛ  с ексклузивни мърч пакети. Аудиторията може да се наслади на повторно гледане за 24 часа след излъчването на лайвстрийма.  

Музикалното видео към “Break My Heart Myself” feat. Травис Баркър направи глобална телевизионна премиер по MTV Live, MTVU и в глобалната мрежа от канали на MTV, както и по билборда на Viacom CBS на Times Square. Гледайте го ТУК.  

Биби също така продължава превземането на телевизията. Наскоро тя направи изграрящ късен телевизионен дебют на “Sacrifice” в The Late Show with Stephen Colbert. След това тя седна с жените от The View по АВС за разговор на 10 май преди да се появи в This Morning по CBS  за интервю днес, когато ще бъде и специален гост в The Real по FOX.   

Бъдейки главна тема, Биби направи общо интервю с печелилата награди Грами легенда, Алиша Кийс, за Interview Magazineкоито описаха Better Mistakes като колекция от песни за преживени изживявания и научени под светлините на прожекторите уроци“.   

People обещаха, че: Следващата ера на Биби Рекса се стоварва върху нас“, а NME похвалиха “Sacrifice” с думите "силна и изключителна денс-поп песен, с дълбоко завличащи заразителни части и отличаващо се приятно чувство“. За албума Complex споделиха, Работейки с широк набор артисти като Рик Рос по един трак и Травис Баркър по друг, Рекса уверено показва всичките си таланти“.  

У нас можете да слушате албума Better Mistakes чрез Орфей Мюзик / Warner Records ТУК.  

Ключови думи: