На живо

7

Латино феноменът Ozuna с нов сингъл

Световната латино суперзвезда и носител на 2 латино Грами награди пуска песен, озаглавена Tiempo

Публикувано на 07 Май 2021
Латино феноменът Ozuna с нов сингъл
Снимка: Sony Music/Вирджиния рекърдс

Ozuna представи нов сингъл.

Световната латино суперзвезда и носител на 2 латино Грами награди пусна “Tiempo”.

Продуцент на романтичното регетон парче е носителят на латино Грами – Скай Ромпиендо.

“Tiempo” излиза след впечатляващия успех на дебютния съвместен албум на Ozuna и Anuel AA – "Los Dioses" (Боговете), който дебютира на #1 в две класации на Billboard - “Top Latin Albums” и “Latin Rhythm Albums”.

Студийният проект застана на #1 и в Apple Music Daily чарта и в Global Album Debut класацията на Spotify. 

Тази година се очертава като още една изключително успешна за латино феномена, който наскоро бе удостоен с престижната награда “Extraordinary Evolution” на 6-тото издание на наградите Latin American Music Awards. Тази нощ Ozuna ще изнесе и ексклузивен виртуален концерт, който ще бъде достъпен в официалния му YouTube канал в рамките на 48 часа. Кликнете " target="_blank">тук за премиерата.

Ozuna е един от най-популярните и слушани латино артисти в цял свят. От началото на кариерата си през 2015 г., изпълнителят се радва на редица престижни награди и постижения, включен е в списъка на Time Magazine на “Най-влиятелните хора на 2019-та“, удостоен е с отличията на BMI за “Най-добър съвременен латино автор на песни на годината“ (2019, 2021) и “Най-добра съвременна песен на годината“ за международния хит “Taki Taki” (2020). Ozuna държи и 4 световни рекорда на Гинес. Той бе един от 10-те най-стриймвани артисти-мъже от всички музикални жанрове в Spotify, както и един от топ 10-те артисти в YouTube. Billboard обяви ремикса на парчето “Caramelo” за една от 25-те най-добри латино песни на годината и една от 100-те на всички времена. Ozuna спечели първите си 2 награди Latin GRAMMY през ноември, а през септември албумът му ENOC се превърна в 4-тия му последователен студиен проект, дебютирал на #1 в чарта Billboard Top Latin Albums. Ozuna бе и най-номинираният артист на наградите Billboard Latin Music Awards. През февруари, той получи 2 статуетки на престижния фестивал Viña del Mar International Song Festival в Чили. 

Ключови думи: