На живо

7

Поли Генова с първи самостоятелен концерт

Грандиозното събитие ще е на 30 юли в Античния театър в Пловдив

Публикувано на 03 Май 2021
Поли Генова с първи самостоятелен концерт

Една от най-успешните български изпълнителки Поли Генова ще зарадва феновете си с първи голям самостоятелен концерт.

Спектакълът, който носи символичното име „#1“, ще се проведе в Античния театър в Пловдив на 30 юли тази година.

С концерта изпълнителката отбелязва 30 години на сцена. Тя ще представи уникално шоу със специално създадени концертни версии на песните и впечатляваща хореография към тях.

Почитателите на хубавата музика ще имат възможността да чуят както нови парчета, така и хитовете „Last Night“, превърнала се в най-слушаната песен в родния ефир, „How we end up“, която направи пробив в MTV, „If Love Was A Crime“, която донесе впечатляващото четвърто място на България на Евровизия 2016, и много други. Заедно с Поли на сцената на Античния театър като гост-изпълнители ще се качат някои от най-обичаните български артисти.

„Мечтая за този момент от години и съм безкрайно развълнувана, че се случва точно в този етап от живота ми и то на най-голямата открита сцена в страната. Нямам търпение заедно да споделим това преживяване!“, заяви Поли Генова. 

Билетите за концерта на Поли Генова в Античния театър в Пловдив вече са в продажба в мрежата на Eventim онлайн и в обекти в търговски обекти в цялата страна. Събитието ще се проведе с ограничен брой зрители съобразно всички изисквания на здравните институции и при стриктно спазване на противоепидемичните мерки. 

Ключови думи: