На живо

7

Джей Джей Лин и Ан-Мари издадоха нов трак

Парчето, озаглавено Bedroom, е балада, основаваща се на пиано аранжимент, която разкрива силните и чувствени вокали на двамата изпълнители

Публикувано на 03 Май 2021
Джей Джей Лин и Ан-Мари издадоха нов трак
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Музикалните суперзвезди, Джей Джей Лин и Ан-Мари, обединиха сили в чисто новия трак, озаглавен "Bedroom".

Тази голяма колаборация между Джей Джей Лин, един от най-големите световни мандо поп артисти, и Ан-Мари, британска майсторка на песните с платинени продажби, която с над 1 милиард стрийма в Азия създава нов значителен момент задвамата артисти и мост между феновете глобално.

“Bedroom”, балада, основаваща се на пиано аранжимент, показва силните и чувствени вокали на Джей Джей Лин и Ан-Мари. Изпълнявайки поодбен сет от текстове в собствения си стил, и двамата артисти са трогателен дует, който привидно разказва същата история, но от две различни и уникални гледни точки.

Работейки от дистанция съответно от Тайпей и Лондон, Джей Джей Лин и Ан-Мари сформираха взаимна висока оценка и уважение към творчеството един на друг.

За космическото впечатление към професионализма и харизмата на Ан-Мари, Джей Джей Лин казва следното: “Бях много впечатлен от таланта на Ан в писането на песни и присъствието й на сцената и мисля, че има най-ангелския глас. Наистина е чест за мен да работя с нея по толкова красива песен“. 

Ан-Мари добавя:

“Голям фен съм на Джей Джей Лин и много се вълнувам, че се събрахме заедно! Харесвам “Bedroom”, тя е толкова специална песен за мен и той я накара да звучи дори по-красиво!“.

“Bedroom” у нас е налична за слушане чрез Орфей Мюзик/WM Taiwan и е част от дебютния мини албум на английски от Джей Джей Лин - Like You Do.

Джей Джей Лин е сингапурски изпълнител, автор на песни и продуцент, чийто успех му донесе награди, заради дебюта му през 2003 година, Music Voyager. Популярността му се разпространи из Азия с постоянните, оглавяващи класации песни в прочутата му 18-годишна кариера, превръщайки се в един от най-търсените артисти в региона.

Известен с космическте си изълнения на живо и голям вокален диапазон, Джей Джей е събрал над 120 милиарда световни стрийма в музикалните платформи. Като разнороден изпълнител, той си е колаборирал с големи имена катоДжейсън Мраз, Jung Yong-Hwa oот CNBLUE, MAYDAY, Луис Фонси, Ayumi Hamasaki, Hiroshi Fujiwara, Jackson Wang и много други.

Когато Джей Джей не пее или продуцира, е предприемач с широк спектър от бизнеси на свое име. Те включват мениджърската и продуцентска JFJ Productions - също така дом на азиатското свръх модерно студио, Sanctuary, печелилия награди геймърски отбор в Китай и & S.E.A, Team SMG, лайвстайл бранда за облекло, SMG и кафе бранда Miracle Coffee, с търговски обекти в Тайван и Китай.

Ключови думи: